Badkamerwinkels in de regio Amsterdam, Den Haag, Leiden en Zoetermeer

Een nieuwe badkamer uitkiezen is niet eenvoudig. Heb je echt geen idee waar je moet beginnen of juist de wildste plannen? Kom langs bij WOOON voor inspiratie en deskundig advies van onze badkamerexperts. Van praktische tips voor een kleine badkamer tot informatie over vloerverwarming. In onze badkamerwinkels krijg je antwoord op al je vragen.

Kom langs bij WOOON Leiderdorp voor badkamerinspiratie in de regio Amsterdam, Den Haag, Leiden en Zoetermeer en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie. Wat je woonsmaak ook is, er is voor ieder wat wils. De woonboulevard is zeven dagen per week geopend en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Uiteraard is er ook gelegenheid voor een kopje koffie of een lekker broodje.

Hieronder vind je een overzicht van alle badkamer- en sanitairwinkels. Klik op een logo voor meer informatie over de betreffende winkel.

 

Alle kortingsacties op een rij!

Regelmatig vind je bij WOOON Leiderdorp mooie acties en fijne aanbiedingen op het gebied van wonen en slapen. Profiteer van veel voordeel en klik snel door voor een volledig overzicht van alle lopende acties. 

Pak je voordeel
Alle folders van WOOON Leiderdorp op een rij

Doe inspiratie op voor je interieur en laat je inspireren door de woonfolders van onze winkels. Zo mis je nooit meer een nieuwe collectie en ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

Bekijk de folders