Home > Wooonblog
Een landelijke keuken in drie stappen

Een landelijke keuken in drie stappen

17 April 2018

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is altijd spannend en brengt altijd een hoop vragen met zich mee. Wat voor afmetingen gaat de keuken krijgen, wat wil je precies uitgeven voor de verschillende onderdelen, welke producten wil je en ga zo maar door. Maar ook het bepalen van een stijl die past bij jouw voorkeuren en de rest van het interieur is een belangrijk onderdeel. Ben je bijvoorbeeld liefhebber van een landelijke keuken? Lees hier dan hoe je die landelijke keuken op de beste manier creëert! 

Lees verder
De trends voor een prachtige slaapkamer

De trends voor een prachtige slaapkamer

Het voorjaar is alweer even bezig, dus dit is een goed moment om de slaapkamer op te frissen en mee te gaan met trends. Maar wat zijn de trends? Waar kun je op letten en wat kan anno 2018 echt niet meer? We hebben een aantal trends voor je op een rij gezet!

Lees verder
Creëer een gezellige tuin

Creëer een gezellige tuin

De lente is begonnen, het is weer langer licht, de vogels fluiten en de zon laat zich met enige regelmaat weer zien! Kortom, er zijn voldoende redenen om weer eens lekker in de tuin te gaan zitten en te genieten van je eigen plekje in de buitenlucht. Maar, hoe creëer je deze ontspannen en gezellige tuin? Wij zetten vier tips voor je op een rijtje!

Lees verder
Hoe richt ik een kleine woonkamer in?

Hoe richt ik een kleine woonkamer in?

Heb je net een nieuw huis gekocht of gehuurd? En is de woonkamer toch niet zo groot als je in eerste instantie dacht? Of zoek je gewoon inventieve manieren om je woonkamer op zo’n manier in te richten dat deze op de beste manier tot zijn recht komt? Een kleine woonkamer hoeft niet klein te ogen als je deze op een slimme manier inricht. Maar hoe richt je een kleine woonkamer slim in? We hebben zes tips voor je op een rij gezet om je kleine woonkamer op de best mogelijke manier in te richten!

Lees verder
Ga voor zwart in je badkamer!

Ga voor zwart in je badkamer!

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe badkamer? Of ben je juist aan het oriënteren naar de mogelijkheden van een nieuwe badkamer? Of wil je gewoon graag wat nieuws toevoegen aan je huidige badkamer? Er is zo veel mogelijk en de trends volgen elkaar snel op! Maar heb je wel eens nagedacht over het toevoegen van zwarte elementen in je badkamer? Wat dacht je van een zwarte kraan op de gootsteen? Of wat dacht je van zwarte jaloezieën voor de ramen? Maak van je nieuwe badkamer een pareltje door slim gebruik van de kleur zwart!

Lees verder