Home > Wooonblog > Een nieuwe tuin, waar begin je mee?
Een nieuwe tuin, waar begin je mee?

Een nieuwe tuin, waar begin je mee?

29 September 2016

Je wilt iets doen met je tuin maar hebt nog geen idee wat? Dan zit je op deze pagina goed! Of je nu specifiek op zoek bent naar ideeën voor een kleine tuin of gewoon algemeen tuininspiratie op wilt doen. Bij Buitenhof tuinmeubelen in WOOON Leiderdorp vind je veel inspiratie voor je tuin. Van tuinmeubelen, parasols, loungestoelen tot barbecues, je vindt het er allemaal. 

Tuinideeën

Met mooi weer is het heerlijk om in de tuin te zitten, een lekker terras is dan zeer gewenst. Maar ook een speelplek voor de kinderen mag natuurlijk niet ontbreken en misschien wil je ook nog wel een plek waar je ’s avonds kunt genieten van de ondergaande zon. Wat betreft de tuinindeling zijn er ontzettend veel ideeën te bedenken, maar vergeet ook zeker niet het tuinmeubilair. Heeft u een grote tuin, dan is er misschien wel plek voor een stoere buitenkeuken of  loungebank. Onze stylisten kunnen niet wachten om je te verrassen met al hun creatieve ideeën.

Wooon Blog 600x300_0005_Tuin 3.jpg

Strakke tuinen

Altijd al gedroomd van een strakke tuin met rechte lijnen en orde? Het aanleggen van een strakke tuin is helemaal niet zo moeilijk. Met materialen als hout en beton zit u al snel goed. Ga voor tuinmeubels met strakke vormen en laat wit en grijs zeker als kleur terugkomen in het ontwerp.
 

Voortuin ideeën

Voortuinen zijn er in allerlei soorten en maten. Maar of je nu een lap grond of slechts een strook van een halve meter voor je huis hebt liggen of een flinke, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je groene vingers, dan kun je helemaal losgaan. Anders is het misschien verstandiger om tegels neer te leggen met eventueel een mooie plantenbak.
 
Wooon Blog 600x300_0004_Tuin 4.jpg 

Kleine tuin

Veel mensen denken dat er met een kleine tuin geen mooi ontwerpen te maken zijn. Dit is niet waar. Hoe klein de tuin ook is, er is altijd iets moois van te maken. Je kunt bijvoorbeeld de hoogte in werken of voor opklapbare meubels kiezen. Ook met kleur kun je een tuin optisch groter laten lijken. Met een witte schutting en lichtgrijze tegels zal de tuin een stuk groter ogen dan met donkere kleuren.
 
Een plek om te genieten van de zon, eten en elkaar
 
Wooon Blog 600x300_0006_Tuin 2.jpg
Heb je een specifieke vraag? Kijk dan eens in onze Woonwiki. Grote kans dat het antwoord ertussen staat.
 

Dus ben je op zoek bent naar inspiratie voor je tuin?

Dan ben je bij WOOON Leiderdorp aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een nieuwe tuinset of wil je inspiratie opdoen of advies inwinnen over het nieuwste model BBQ? Kom dan zeker eens langs bij Buitenhof tuinmeubelen in WOOON Leiderdorp.