Home > Wooonblog > Hoe creëer je een eigen stijl in je slaapkamer?
Hoe creëer je een eigen stijl in je slaapkamer?

Hoe creëer je een eigen stijl in je slaapkamer?

23 Augustus 2016

Ben je bezig met de inrichting van je slaapkamer en op zoek naar slaapkamerinspiratie? Of je nu zit met een praktische vraag of wel wat stylingadvies kan gebruiken: WOOON Leiderdorp is dé slaapkamer expert! 

Slaapkamer inrichten

Het uitzoeken van een nieuwe slaapkamer inrichting is leuk, maar het kan ook een grote uitdaging zijn. Ga je voor basic, industrieel of toch romantisch? Niet alleen de woonstijl, maar ook de kleur- en materiaalkeuze is belangrijk voor de sfeer die de kamer uiteindelijk krijgt. In een slaapkamer wil je lekker kunnen ontspannen, wij raden je dan ook aan om voor een rustige basis te gaan. Met accessoires en beddengoed kun je vervolgens kleur aanbrengen in de kamer. 

Wooon Blog 600x300_0008_Slaapkamer 4.jpg

Slaapkamer ideeën

Op zoek naar ideeën voor je slaapkamer? Blader door woontijdschriften, kijk op Pinterest én kom langs bij WOOON Leiderdorp. Hier vind je eindeloos veel slaapkamer inspiratie verdeeld over 7 slaapwinkels, dat zijn heel veel leuke ideeën. Alle woonstijlen komen voorbij! Wil je graag een echte blikvanger in je slaapkamer? Pak dan uit met een spannend behang of een bijzondere wanddecoratie.

 

Slaapkamer ontwerpen


Heb je wel ideeën voor de slaapkamer, maar vind je het lastig om een concreet plan te maken? Neem al je knipsels - en eventueel een plattegrond en foto’s van je huidige kamer - mee en een van onze woonstylisten kijkt graag met je mee om samen jouw droom slaapkamer te ontwerpen. Vind je het lastig om het plan voor je te zien? Vraag dan om een schets of 3D tekening. Maar niet alleen voor het ontwerpen van je slaapkamer kun je bij ons terecht. Ook over praktische zaken zoals bijvoorbeeld een lattenbodem, boxsprings en matrassen adviseren onze slaapkamer experts je graag.
 
Wooon Blog 600x300_0011_Slaapkamer 1.jpg

 

Complete slaapkamer

Ben je op zoek naar een complete slaapkamer inrichting? Bij onder andere Goossens en Hästens vind je een grote collectie met complete slaapkamers. Zo weet je zeker dat het bed, de nachtkastjes en kledingkast goed bij elkaar passen. Ook voor de allerkleinsten hebben wij kinderkamers. Bij Prenatal vind je voor de kleintjes naast losse bedden en commodes ook complete sets.
Heb je nog meer vragen over het inrichten van de slaapkamer? Kijk dan eens in onze Woonwiki, grote kans dat je hier het antwoord vindt op jouw vraag!
 
Wil je graag een echte blikvanger in je slaapkamer? Pak uit met een bijzondere wanddecoratie
 
Wooon Blog 600x300_0010_Slaapkamer 2.jpg
 

Dus ben je op zoek bent naar inspiratie voor je slaapkamer inrichting?

Kom voor slaapkamer ideeën, inspiratie en advies dus zeker eens langs bij WOOON Leiderdorp, wij zitten niet ver van Leiden, Den Haag en Zoetermeer. Parkeren kan gratis voor de deur en bij onze lunchroom kun je terecht voor een lekkere kop koffie of lunch.