Home > Wooonblog > Kleur in de slaapkamer: tips en advies
Kleur in de slaapkamer: tips en advies

Kleur in de slaapkamer: tips en advies

08 November 2016

Kleur is van grote invloed op de sfeer in een ruimte. Je kunt er een kamer groter of juist kleiner door laten lijken, maar kleuren hebben ook een psychologisch effect op ons. Lees alles over kleurgebruik in de slaapkamer! 

Kleur is een van de meest bepalende elementen voor je interieur. Zeker in de slaapkamer is een weloverwogen kleurkeuze van groot belang. Immers een onrustig kleurpalet zorgt ervoor dat jij slecht slaapt en te weinig nachtrust krijgt. Auping introduceert daarom vijf eigentijdse kleuren binnen de collectie bedmodellen.

De kleuren, geïnspireerd op de natuur, staan voor rust, evenwicht, energie, groei en ontspanning. Met forest green, clay, coral red, cool grey en warm grey brengt Auping de schoonheid en kracht van de natuur in de slaapkamer voor een gezonde nachtrust en een energieke dag.

kleur-slaapkamer-cool grey.jpg

Energie en ruimte
De trendkleur groen komt van alle kleuren het meeste voor in de natuur. De nieuwe Auronde kleuren forest green en clay staan voor groei en ruimte. Het zijn levendige kleuren die ontspannend werken en frisheid en energie geven. De bedkleuren zijn eenvoudig te combineren met groen getinte Auping dekbedovertrekken als Irregular, Solar en Zaza Zoom. Auping staat voor totaal design in de slaapkamer: de kleuren van de bedtextielcollectie matchen de kleuren van de bedden, waardoor er altijd passende dessins zijn.

De nieuwe kleuren bedmodellen van Auping zijn te bewonderen bij WOOON in Leiderdorp.