Home > Wooonblog > Leuke ideeën voor een nieuwe badkamer
Leuke ideeën voor een nieuwe badkamer

Leuke ideeën voor een nieuwe badkamer

20 September 2016

De badkamer is een functionele ruimte, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Hoe groot of klein de ruimte ook is en ongeacht je woonstijl, met onze tips creëer je in no-time jouw ideale badkamer. Laat je inspireren!

Badkamer ideeën

Is je badkamer toe aan een make-over of ga je verhuizen? Dan ben je nu vast op zoek naar badkamer ideeën! Je kunt op Pinterest kijken of kom eens langs bij WOOON. Hier vind je niet alleen inspiratie voor je nieuwe badkamer, maar kun je ook gelijk informatie en advies inwinnen. Onze stylisten en experts helpen je graag verder. Samen maken we van jouw badkamer een bijzondere ruimte die volledig aansluit bij jouw woonstijl en wensen. Tip: scheur plaatjes uit woontijdschriften en neem deze samen met een foto van je huidige badkamer mee naar de winkel.

 
Wooon Blog 600x300_0017_Badkamer 3.jpg
 

Inspiratie voor een kleine badkamer

Je wilt een inloopdouche, dubbele wastafel en het liefst ook nog een ligbad maar er is een probleem: je hebt een mini badkamer. Het indelen van een kleine badkamer is lastig, maar zeker geen onbegonnen werk. Oké, misschien moet die dubbele wastafel plaatsmaken voor een variant met slechts één wasbak. Maar ook van een kleine badkamer kun je met een paar handige trucs en slimme inrichting een mooie ruimte maken.

Landelijke badkamer

Ben je groot fan van landelijk wonen? Dan wil je deze stijl vast ook doorvoeren in de badkamer. Natuurlijke materialen zoals hout en bamboe, ronde vormen en warme kleuren zijn kenmerkend voor een landelijke stijl. Laat witte muren en strakke badkamermeubels dus achterwege.
 
Wooon Blog 600x300_0016_Badkamer 4.jpg
 

Badkamer ontwerpen

Heb je al specifieke ideeën over de inrichting van de badkamer? Dan staan onze adviseurs voor je klaar In onze badkamerwinkels kun je gratis een 3D ontwerp laten maken. Ook als je nog geen idee hebt helpen wij je graag met het maken van een plan. Wij geven tips en advies voor de indeling, informatie over de mogelijkheden qua materiaalgebruik en geven natuurlijk antwoord op al je styling vragen. 
 
Samen maken we van jouw badkamer een bijzondere ruimte die volledig aansluit bij jouw woonstijl en wensen
 
Wooon Blog 600x300_0018_Badkamer 2.jpg
Heb je een informatieve vraag over de inrichting van je badkamer? Kijk dan eens in onze Woonwiki, grote kans dat je hier het antwoord vindt op jouw vraag!
 

Dus ben je op zoek bent naar inspiratie voor je badkamer inrichting?

Kom voor badkamerinspiratie en advies dus zeker eens langs bij WOOON Leiderdorp. Je vindt onze woonboulevard niet ver van Leiden, Den Haag en Zoetermeer. Parkeren kan gratis voor de deur en bij onze lunchroom kun je terecht voor een lekkere kop koffie of lunch. Bekijk hieronder onze badkamerwinkels