Home > Wooonblog > Tips voor het kopen van een nieuwe keuken
Tips voor het kopen van een nieuwe keuken

Tips voor het kopen van een nieuwe keuken

21 Augustus 2016

Ben je net verhuisd of is je oude keuken aan vervanging toe? Doe dan eerst inspiratie op en ga je goed oriënteren. Je kunt bij onze keukenexperts niet alleen terecht voor inspiratie maar ook voor praktische informatie. 

Keukeninspiratie

Het kan zeker geen kwaad om je in eerste instantie te oriënteren op inspiratiesites zoals Pinterest. Hier zie je vaak de mooiste keukens voorbij komen in alle denkbare woonstijlen en kleuren. Maak een Pinterestbord aan of scheur plaatjes uit woonbladen en keukenbrochures. Kijk ook eens bij familie en vrienden wat zij precies voor keuken hebben. Het maken van een moodboard helpt je bij het vinden van jouw stijl.

Wooon Blog 600x300_0013_Keuken 3.jpg

Nieuwe keuken kiezen

Als je een aantal ideeën hebt voor je nieuwe keuken is het tijd om naar een van onze winkels te komen. Hier vind je niet alleen inspirerende sfeerkamers maar onze adviseurs kunnen ook gelijk jouw keukenwensen op papier zetten en visualiseren. Dit helpt je enorm op weg bij het kopen van een keuken. Wij maken graag vrijblijvend een 3D schets om je zo een beter beeld te geven van hoe jouw droomkeuken er straks uit kan gaan zien.

 

Witte keuken

Ben je fan van witte keukens en spreekt Scandinavisch wonen je erg aan? Kom dan zeker langs bij onze woonwinkel KVIK. Hier vind je echt Deens design! Maar ook bij Bruynzeel keukens en Keukenconcurrent slaag je zeker voor een witte keuken. Wat je woonstijl ook is, de keuze is enorm. Mat, hoogglans, gladde frontjes of juist met een patroon, de mogelijkheden zijn ongekend. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien en ontdekken.

Wooon Blog 600x300_0015_Keuken 1.jpg 

 Keukeninrichting

De stijl en kleur zijn bekend, nu de inrichting nog. Een keuken is een grote uitgave die je maar een paar keer in je leven doet en natuurlijk wil je er graag lang plezier van hebben. Laat je daarom goed adviseren over de keukeninrichting. In onze winkels vind je veel ideeën om je keuken in te richten en onze stylisten en adviseurs komen soms met praktische ideeën waar je zelf nooit opgekomen zou zijn.

 

Keuken ontwerpen

Een ontwerp voor een nieuwe keuken is niet iets wat je zo even uit je mouw schudt. In onze keukenwinkels werken adviseurs met jarenlange ervaring. Zij helpen je graag om samen een keuken te ontwerpen die aan al jouw wensen voldoet.

 
Mat, hoogglans, gladde frontjes of juist met een patroon, de mogelijkheden zijn ongekend

 Wooon Blog 600x300_0014_Keuken 2.jpg

Heb je een specifieke vraag over keukens? Grote kans dat je het antwoord hieronder in onze Woonwiki vindt.
 

Dus ben je op zoek bent naar inspiratie voor je keuken?

Dan ben je bij WOOON Leiderdorp aan het juiste adres. In onze keukenwinkels vind je bijna 500 vierkante meter keukeninspiratie, en je kunt er gratis parkeren. Tip: neem een plattegrond en foto’s van je huidige keuken mee naar onze woonboulevard. Zo kunnen onze keukenexperts je nog beter helpen.