WOOON geeft het gewoon
Gratis WOOON Interieuradvies

De winter is in volle gang! Heb jij ook zin om je huis een nieuw interieur te geven? Alle woonwinkels zijn er klaar voor en hiervan kun je deze maand ook weer profiteren tijdens de eindejaars wooonweek op Wooon Leiderdorp.

WOOON Leiderdorp staat zaterdag 26 december uiteraard in het teken van Kerst. En WOOON geeft je deze laatste week van het jaar: Gratis WOOON Interieuradvies. Waar vind je dat nog? Kijk hier voor meer informatie.

Jouw eindejaarspakket van WOOON

Vanaf 2e kerstdag tot en met 30 december ligt er een eindejaarspakket voor je klaar bij WOOON Leiderdorp. Een echt eindejaarspakket met maar liefst 10 trendy smakelijke verrassingen. Voor jou, van WOOON. Gewoon omdat dat hoort bij een gezellige Kerst.

Je kunt jouw eindejaarspakket ophalen van zaterdag 26 december t/m woensdag 30 december bij een besteding van minimaal € 250,- in een van onze winkels. Alleen voor de snelle beslissers want op = op! Geniet ook van de heerlijke oliebollen op onze woonwinkelboulevard. WOOON wenst je een heel fijne Kerst!

Winterse wooonacties 

De wooonwinkels hebben speciale, winterse wooonacties. Of je nu op zoek bent naar een keuken, badkamer, (tuin)meubelen of woonaccessoires, je vindt het op WOOON Leiderdorp. Bekijk de aanbiedingen en acties van de woonwinkels en laat je inspireren. We zien je deze maand graag op WOOON Leiderdorp!

LOPENDE FOLDERS WOOON