Keukenwinkels Leiderdorp (regio Amsterdam, Den Haag, Leiden en Zoetermeer)

Ben je na al die jaren eigenlijk wel uitgekeken op je huidige keuken of krijg je binnenkort de sleutel van een nieuwbouwhuis? Wat de reden voor een nieuwe keuken ook mag zijn, bij WOOON zit je goed als het om tips en advies voor een nieuwe keuken gaat. Met drie keukenzaken onder één dak kijk je je ogen uit. Of je nu van landelijk, klassiek of romantisch houdt, bij Bruynzeel Keukens en Keukenconcurrent slaag je gegarandeerd. Fan van Scandinavisch Design? Dan moet je echt even kijken bij KVIK.  

De leukste keukenwinkels in de regio Amsterdam, Den Haag, Leiden en Zoetermeer vindt je bij WOOON Leiderdorp. Kom voor keukeninspiratie en advies van onze keukenexperts dus zeker eens langs. Zeven dagen per week geopend en uiteraard is er gelegenheid voor een lekkere kop koffie of smakelijke lunch.

Klik op de logo’s hieronder voor meer informatie over de betreffende keukenwinkel.

De acties van WOOON Leiderdorp in één overzicht.

Regelmatig vind je bij WOOON Leiderdorp mooie acties en fijne aanbiedingen op het gebied van wonen en slapen. Profiteer van veel voordeel en klik snel door voor een volledig overzicht van alle lopende acties.

Lees verder
De folders van WOOON Leiderdorp

Op deze pagina hebben we speciaal voor jou alle acties geselecteerd zodat je optimaal kunt profiteren. Houd onze website in de gaten voor de actuele aanbiedingen.

Lees verder