Welkom WOOON Lentekriebels op 2e paasdag op WOOON Leiderdorp

De lente komt er aan! Heb jij ook zin om je huis een nieuw interieur te geven? Alle woonwinkels zijn er klaar voor en hiervan kun je op 2e paasdag ook weer profiteren tijdens de Welkom WOOON Lentekriebels op Wooon Leiderdorp.

Gigantische aanbiedingen

Pasen…en dit betekent gigantische aanbiedingen! De woonwinkels hebben voor jou speciale paasacties. Of je nu op zoek bent naar een keuken, badkamer, (tuin)meubelen of woonaccessoires. Je vindt het met pasen op WOOON Leiderdorp. Bekijk de aanbiedingen op de voucher die in de week voor pasen om de mat valt in Leiderdorp e.o. of bekijk hier alvast de voucher. Bezoek daarom WOOON Leiderdorp op 2e paasdag en pak je voordeel.

Waaghazen

En wat is pasen zonder paashazen of waaghazen? Tot metershoog springen deze hazen door heel WOOON en halen voor je ogen gekke capriolen uit. En zing jij nog een deuntje mee met de muzikale paashazen?

Vier 2e paasdag bij WOOON Leiderdorp, we zijn geopend van 12.00 - 17.00 uur

Wil je meer informatie over de verschillende winkels op woonboulevard WOOON Leiderdorp? Of heb je andere vragen? Met het contactformulier kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 

LOPENDE FOLDERS WOOON