Waaanzinnig Wooon Weekend bij Leiderdorp

Zaterdag 26 en zondag 27 september 

Woonboulevard WOOON Leiderdorp trekt zaterdag 26 en zondag 27 september alles uit de kast met het Waaanzinnig WOOON Weekend. Twee dagen waarin interieur,- kleur,- verf- en tuinadviseurs hun kennis delen en waarin winkeliers hun bezoekers trakteren op een feestelijk aanbod.

En dat betekent ook weer veel verrassende activiteiten! En veel voordeel! Want het Waaanzinnig Weeekend grossiert in waaanzinnige aanbiedingen en voordeel-acties voor wonen, slapen, keuken en sanitair. 

Speeddaten met interieurstylistes

Je kunt tijdens dit weekend al je vragen over het inrichten van je interieur kwijt aan onze ervaren interieurstylistes.
Schrijf je hieronder al in voor deze speeddate "woonstylen" en we spreken met jou een tijd af tijdens ons Waaanzinnig WOOON Weekend op 26 of 27 september. Op de tijd die jij wenst! 

Verfadviseur

Tijdens dit weekend beantwoordt een professionele verfadviseur vrijblijvend vragen over kleurgebruik en –combinaties en de technische aspecten en effecten van verf op ondergrond.

Tuinontwerpers

Twee tuin- en landschapsontwerpers  delen hun ideeën over het praktisch en sfeervol inrichten van grote en kleine tuinen; van de te gebruiken planten en groen onderhoud tot het ontwerpen van een kindvriendelijke tuin. Bezoekers kunnen foto’s van hun tuin meenemen.

En natuurlijk muziek: Tijdens het Waaanzinnig WOOON Weekend zet het Dixieland Trio met livemuziek de toon.

De woonwinkels hebben speciale woonacties. Of je nu op zoek bent naar een keuken, badkamer, (tuin)meubelen of woonaccessoires, je vindt het op WOOON Leiderdorp. Bekijk de aanbiedingen en acties van de woonwinkels en laat je inspireren. We zien je dit weekend graag op WOOON Leiderdorp

Openingstijden 

Zaterdag 26 september: 10.00 - 17.00 uur.
Zondag 27 september: 12.00 - 17.00 uur.

Meld je hieronder aan voor het gratis interieuradvies! 

LOPENDE FOLDERS WOOON