Zaterdag 27 en zondag
 28 september viert WOOON Leiderdorp het Waaanzinnig Weeekend!

En dat betekent veel verrassende activiteiten voor kinderen en volwassenen. Vermaak voor jong en oud. En veel voordeel! Want het Waaanzinnig Weeekend grossiert in waaanzinnige aanbiedingen en voordeel-acties voor wonen, slapen, keuken en sanitair. Uitsluitend dit weekend dus wees er snel bij! Bezoek WOOON leiderdorp en pak uw voordeel!  

Silhouetten Knippen

Uw silhouet als aandenken? Bezoek dan tijdens het Waaanzinnig Weeekend onze super secure silhouettenknipster. Zij knipt een heel precies en vooral verrassend echt portret van u. Waarbij u de kleur kiest die bij u past; van zwart op wit tot van hout tot goud. Kijk eens met ‘andere’ ogen naar uw eigen geknipte portret, een juweeltje!

iStock_000028979940_Full.jpg

Greenscreen: Als held op de foto
 

Mannenhumor. Mannen kunnen laten zien hoe fotogeniek en stoer zij zijn in de Fun Fotostudio. Zij poseren in filmposters (zoals Rambo, The Godfather en The Hangover), in sportscènes (voetbal, auto- en motorsport) of in andere fotoconcepten in deze sfeer. Uiteraard krijgen de mannen van deze ‘greenscreen’ een fotoprint mee naar huis. Oh... en de dames mogen natuurlijk ook op de foto!


Knutsel terras, Kids Loom terras en gratis schminken 

Op het knutselterras kunnen de kinderen zich naar eigen wens laten schminken of zich op het Kids Loom terras uitleven met dé rage van dit moment: Loom. Om prachtige sieraden of sleutelhangers te maken. Uiteraard mogen zij hun creaties als aandenken mee naar huis nemen. Maak jouw mooiste werk tijdens het Waaanzinnig Weeekend!
 

iStock_000028284234_Double.jpg

Een feest is geen feest zonder muziek! 

Het hele weeekend een DJ act met een speciale mobile spinkit. Een muzikale attractie is zeker de hippe Dj die zich met een mobiele spinkit (draaitafel) door Wooon verplaatst. Dan hier, dan daar, u komt hem zeker tegen tijdens het Waaanzinnig Weeekend. Met zijn uiteenlopende muziekstijlen creëert hij ingetogen muzikale eilandjes. Meezingen en dansen is toegestaan, want het Waaanzinnig Weeekend is vooral een feestweekend! Hebt u nog verzoeknummers?