Woonwinkels in de regio Amsterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer

Bij woonboulevard WOOON Leiderdorp vind je naast inspiratie voor vloer, wand en raam, ook alles voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en tuin. Met bijna 30 woonwinkels is WOOON de place to be als je op zoek bent naar inspiratie voor je interieur, een nieuw meubel of een complete metamorfose van je huidige inrichting.

Kom langs en ontdek het ruime aanbod van onze woonwinkels. Wat je woonstijl ook is, wij bieden een gevarieerd aanbod voor iedere stijl en elk budget. Hieronder vind je een overzicht van alle winkels. Klik op een logo voor meer informatie over de betreffende woonwinkel in de regio Amsterdam, Den Haag, Leiden en Zoetermeer.

Alle kortingsacties op een rij!

Regelmatig vind je bij WOOON Leiderdorp mooie acties en fijne aanbiedingen op het gebied van wonen en slapen. Profiteer van veel voordeel en klik snel door voor een volledig overzicht van alle lopende acties. 

Pak je voordeel
Alle folders van WOOON Leiderdorp op een rij

Doe inspiratie op voor je interieur en laat je inspireren door de woonfolders van onze winkels. Zo mis je nooit meer een nieuwe collectie en ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

Bekijk de folders