Wil jij samen met onze interieurspecialist een moodboard maken? Of wil je een gratis en vrijblijvend WOOON Interieuradvies? Meld je aan!


 

Elke zaterdag bij WOOON

Elisabethhof 22
Leiderdorp

 

 

 

Ons centrale thema van dit moment.

Kom langs en ontvang gratis interieuradvies van een specialist!

Niks is zo belangrijk als een interieur waar jij je helemaal thuis voelt. Heb je wel eens overwogen om een interieurspecialist naar het geheel te laten kijken? Of wil je graag een objectieve blik van iemand die altijd een goede oplossing biedt? Ga dan eens langs op WOOON-Leiderdorp in het Woonadviescentrum. We zijn elke zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De adviezen worden gegeven door een ervaren interieurarchitect. 


Kom nog vóór Pasen langs bij ons woonadviescentrum voor gratis WOOON Interieuradvies! Zo weet je zeker dat je er thuis gezellig en sfeervol bij zit tijdens de feestdagen!

 

 __________________________________________________

Actuele "Workshops of exposities" bij Woonadviescentrum

Kennis delen om beleving te creëren is de missie van het Woonadviescentrum. Daarom geven gerespecteerde vakmensen regelmatig een workshop of presentatie op het gebied van inrichten, wonen, relaxen en lifestyle in het Woonadviescentrum. De data en onderwerpen worden op deze site vermeld.

Claudia Schmit

Kom en zie mijn werken in het Woonadviescentrum in Leiderdorp