Meld je hier aan voor de workshop Moodboard maken of kies voor gratis en vrijblijvend WOOON Interieuradvies:

 


 

Elke zaterdag bij WOOON

Elisabethhof 20
Leiderdorp

 

 

 

Ons centrale thema van dit moment.

Woonadviescentrum

Gratis onafhankelijk interieuradvies, waar vind je dat nog? Nu tijdelijk gratis op WOOON-Leiderdorp in het Woonadviescentrum. We zijn elke zaterdag geopend van 10 tot 17 uur. De adviezen worden gegeven door een ervaren interieurarchitect. 

WOOON geeft het gewoon! Gratis WOOON Interieuradvies

 

 __________________________________________________

Actuele "Workshops of exposities" bij Woonadviescentrum

Kennis delen om beleving te creëren is de missie van het Woonadviescentrum. Daarom geven gerespecteerde vakmensen regelmatig een workshop of presentatie op het gebied van inrichten, wonen, relaxen en lifestyle in het Woonadviescentrum. De data en onderwerpen worden op deze site vermeld.

Vanaf 24 juni 2017:

Lous Stuijfzand exposeerde jaren geleden samen met Janos Demeter. Beide kunstenaars verblijven vaak in Hongarije. De 'objets trouves" die Lous daar gebruikt voor haar zo herkenbare beelden, worden bronzen en altijd unieke stukken door de 'circe perdue' methode. Klei, takken en riet daarmee ontstaan prachtige composities. Enkele voorbeelden:

 

 

 

Vanaf 22 april 2017:

Renata Bauer 

Renata Bauer schildert op vormen van gegoten kunsthars. Op organische of strakke vormen of een combinatie van organische en strakke/industriële vormen. In haar werk bouwt zij het beeld met geschilderde verfstructuren, dunne, doorzichtige lagen verf, netwerken van lijnen en monochrome kleurvlakken. De wisselwerking tussen deze beeldaspecten in haar abstracte schilderijen/objecten, vormt een verwijzing naar de wisselwerking tussen het natuurlijke en het kunstmatige. Na haar afstuderen aan de Academie voor Beeldende Kunst AKI in Enschede (schilderen en monumentaal) verhuisde zij naar Leiden, waar zij sindsdien woont en werkt. Meer afbeeldingen en andere informatie kunt u zien op haar website renatabauer.nl

renata bauer woonadviescentrum wooon leiderdorp 2.jpg