Woonboulevard WOOON Leiderdorp

Op een centrale locatie tussen Amsterdam en Den Haag in vind je een dertigtal winkels onder één dak. Bijna alles wat je zoekt voor een interieur, vind je op WOOON Leiderdorp. Wij bieden onderdak aan verschillende meubelzaken, slaapspecialisten en diverse keukenexperts, die op hun beurt kwaliteitsproducten bieden en een goede service.

Een ander groot voordeel van woonboulevard WOOON Leiderdorp is dat je er gratis kunt parkeren. Zo kun je echt op je gemak rondkijken.

woonboulevard beeld 1.jpg

Inspireren, demonstreren en vervullen

Een woonkamerinrichting, een keuken of een badkamer kies je niet zomaar. Vaak is rustig inspiratie opdoen de eerste stap. Op woonboulevard WOOON vind je die inspiratie in onze vele woonwinkels. Dankzij het ruime aanbod maak je kennis met verschillende stijlen en de nieuwste woontrends. Bovendien zijn meubels en keukens voor je uitgestald, zodat je ze zelf kunt proberen. Heb je ten slotte je keuze gemaakt? Op woonboulevard WOOON Leiderdorp helpen ze je graag verder met je bestelling.

 

Een bezoek brengen aan onze woonboulevard

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag met eigen ogen het ruime aanbod bekijken? Kom gezellig woonshoppen op woonboulevard WOOON Leiderdorp. Vanuit Den Haag, Amsterdam of omgeving ben je er zo. Mocht je nog een vraag hebben over onze woonboulevard, dan stel je deze heel eenvoudig via het contactformulier. Tot snel in Leiderdorp!