Boxspring kopen bij Wooon Leiderdorp

De slaapkamer is de plek waar we tot rust willen komen, de inrichting is daar natuurlijk belangrijk voor maar alles draait natuurlijk om uw bed. voor de boxspring van uw dromen gaat u naar WOOON Leiderdorp. Op onze boulevard zijn de volgende slaapwinkels te vinden: 

-Auping Plaza 

-Beter Bed 

-Goossens slapen

-Hästens Flagshipstore

 -Sleep 4 Less

-Swiss Sense 

-Tempur Store

 hastens boxspring wooon.jpg

De voordelen van een boxspring

Een boxspring heeft een aantal voordelen, te beginnen bij de intstaphoogte, deze is zeer comfortabel. De combinatie van een box en een matras garandeert een zeer goede ventilatie. Door de vele mogelijke stijlen, kleuren en materialen is een boxspringcombinatie eenvoudig aan te passen aan uw slaapkamerinterieur. De box is voorzien van thermisch geharde veren met een lange levensduur. dit zijn slechts een aantal voordelen, voor meer informatie kunt u terecht bij de slaapspecialisten van WOOON.

Zien we je binnenkort?

Meubelboulevard WOOON Leiderdorp is geopend van maandag tot en met zaterdag en op verschillende koopzondagen. Mocht je een vraag hebben over onze meubelboulevard waarvan je het antwoord niet op onze website vindt, dan kun je natuurlijk gebruikmaken van het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.