Nieuwe keuken bij WOOON Leiderdorp

Op zoek naar een keukenwinkel? Op woonboulevard WOOON Leiderdorp vind u meerdere keukenwinkels onder een dak. Bovendien is er bij ons geen sprake van hoge parkeerkosten aan het eind van de dag. Parkeren is namelijk helemaal gratis. Uitermate interessant als u een ruim opgezette keukenwinkel wilt bezoeken, maar in Amsterdam of Den Haag woont. 

keukenwinkel.jpg

Inspireren, fantaseren en realiseren

Verschillende keukenwinkels dicht bij elkaar bieden de mogelijkheid goed te vergelijken en inspiratie op te doen. In de ruime winkels zijn meerdere keukens tentoongesteld, zodat u op uw gemak diverse droomkeukens kunt bekijken en u kunt laten inspireren. Heeft u bepaalde ideeën, maar weet u niet of het mogelijk is? Specialisten in de verschillende keukenwinkels vertellen u graag meer.

In WOOON Leiderdorp vindt u keukenwinkels van:

-Bruynzeel-keukens

-De Keuken Concurrent

-Kvik

-Sani-dump

-Sanisale.com

WOOON Leiderdorp biedt complete keukens, maar ook voor een losse oven, een schitterende kraan of een prachtig kookeiland, kan WOOON Leiderdorp uitkomst bieden. Wij leveren de input voor jouw ideale droomkeuken. Stap dus vooral eens binnen bij een van onze keukenwinkels en laat u alles vertellen over de laatste trends en nieuwste innovaties. 

Een bezoek aan onze keukenwinkels

We zien u graag verschijnen op onze gezellige en stijlvolle woonboulevard. De medewerkers van de diverse keukenwinkels staan klaar om u de mogelijkheden te laten zien en uitleg te geven wanneer nodig. Zien we u binnenkort? Vanuit Den Haag of Amsterdam bent u in iets meer dan een half uur in een keukenspeciaalzaak. Voor vragen over WOOON Leiderdorp kunt u altijd gebruikmaken van het contactformulier.