Meubelboulevard WOOON Leiderdorp

Dé meubelboulevard bij uitstek voor Leiderdorp en omstreken is WOOON Leiderdorp. Een breed aanbod, alles onder één dak en bovendien gratis parkeergelegenheid. Wat wil je nog meer?

wooon buiten.jpg

Mix van meubels met verschillende stijlen, kleuren en materialen

Bijna alles wat je zoekt voor een interieur, vind je op meubelboulevard WOOON Leiderdorp. Wij bieden onderdak aan verschillende meubelzaken, slaapspecialisten en diverse keukenexperts, die op hun beurt kwaliteitsproducten bieden en een goede service. Tijdens een bezoek aan meubelboulevard WOOON Leiderdorp, nabij Amsterdam en Den Haag, zul je verrast worden door de mogelijkheden van nieuwe stijlen, kun je met eigen ogen zien welke leuke woonaccessoires er zijn en vind je misschien wel die ene stoel die je woonkamer compleet maakt.

Kiezen voor meubelboulevard WOOON betekent een dagje heerlijk woonwinkelen en genieten van een compleet aanbod en een brede keuze. WOOON Leiderdorp is dé meubelboulevard op circa 30 autominuten van Den Haag en Amsterdam.

Zien we je binnenkort?

Meubelboulevard WOOON Leiderdorp is geopend van maandag tot en met zaterdag en op verschillende koopzondagen. Mocht je een vraag hebben over onze meubelboulevard waarvan je het antwoord niet op onze website vindt, dan kun je natuurlijk gebruikmaken van het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.