Comfortabele relaxfauteuils 

relaxfauteuil montel.jpg

U voelt zich de koning in huis, in uw eigen troon: de relaxfauteuil. De collectie fauteuils van de woonwinkels op WOOON Leiderdorp nodigt toch al zeer uit tot lange avonden ontspannen thuis, en dat gevoel wordt alleen maar sterker met een blik op de relaxfauteuils. Alle gemakken die u zich maar wensen kunt in de eigen woonkamer, het zitcomfort geoptimaliseerd. De ereplaats voor de televisie is direct gereserveerd voor de relaxfauteuil, die een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent.

Wat is er nu zo relaxed aan deze relaxfauteuils? Ruim en breed zijn ze natuurlijk, maar deze fauteuils hebben extra zitcomfort door de vele technische mogelijkheden die erin verwerkt zijn. De rugleuning is te verstellen in de positie die u het meeste gemak brengt, de hoofdsteun is op de ideale hoogte te plaatsen en door verstelbare zijleuningen heeft u de arm ook altijd ontspannen liggen. Zoals dat in deze relaxfauteuils voor uw hele houding geldt.

Bij WOOON vindt u ruime keuze in de mooiste en bovenal comfortabelste relaxfauteuils dus kom snel een keer langs en ervaar het zelf!


Voor een relaxfauteuil kom je naar WOOON Leiderdorp!

Wil je meer informatie over de verschillende (woon)winkels op woonboulevard WOOON Leiderdorp? Of heb je andere vragen? Met het contactformulier kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Tot snel in één van onze winkels!