Fraaie slaapkamerinrichting op WOOON Leiderdorp

Wanneer je toe bent aan een nieuwe slaapkamerinrichting heten we je van harte welkom op WOOON Leiderdorp. Wij geven de kans alles te ontdekken wat je nodig hebt om lekker te slapen. Kom naar onze beddenspeciaalzaak nabij Den Haag.

slaapkamerinrichting.jpg

Over WOOON Leiderdorp

WOOON biedt onderdak aan een dertigtal winkels voor diverse vormen van woninginrichting, waaronder slaapkamerinrichting. Grote merken als Auping, Hästings, Tempur en Beter Bed zijn aanwezig en leveren producten van kwaliteit en advies op maat in hun beddenspeciaalzaak in Leiderdorp, nabij Den Haag. Het brede aanbod in de slaap- en woonwinkels geeft je de kans een slaapkamerinrichting naar wens te creëren. Verscheidene stijlen, kleuren en trends maken onderdeel uit van de verschillende collecties. Kom langs en geniet van de mogelijkheden bij een nieuwe slaapkamerinrichting. Laat je verrassen door combinaties die je misschien zelf niet zou maken en waarvan je niet gedacht had dat die samen zouden kunnen gaan.

Bij WOOON Leiderdorp vind je deze slaapwinkels:

  • Auping Plaza
  • Beter Bed
  • Goossens slapen
  • Hästens Flagshipstore
  • Sleep 4 Less
  • Swiss Sense
  • Tempur Store


Interieuradvies op maat

Benieuwd naar wat echte specialisten zouden adviseren voor je slaapkamerinrichting? Op WOOON Leiderdorp kan het. Naast de specialistische medewerkers in de diverse winkels, biedt WOOON ook designers, stylisten en interieurarchitecten die met je wensen en ideeën aan de slag gaan en komen tot een schitterend ontwerp voor een slaapkamerinrichting.


Tot snel!

WOOON Leiderdorp hoopt je snel te mogen verwelkomen op onze woonboulevard voor een nieuwe slaapkamerinrichting. Voor vragen over één en ander verwijzen we je graag naar ons contactformulier. Tot binnenkort.