Woonwinkels Den Haag -

Kom naar WOOON Leiderdorp

Zoek je een woonwinkel nabij Den Haag? Kom dan gezellig langs bij WOOON Leiderdorp. Dertig woonwinkels op korte afstand van Den Haag en Amsterdam, samen onder één dak. Niet het ongemak van het heen en weer rijden tussen winkels, maar het voordeel van één centrale plek.

 

woon weg 2.jpg

WOOON inspireert en realiseert wensen

Wanneer je onze fraaie woonwinkels nabij Den Haag en Amsterdam bezoekt, raak je zeker geïnspireerd. Het aanbod is namelijk erg divers en volgens de laatste trends. Voor iedereen en elke smaak is er een inrichting of aanvulling op een inrichting te vinden. Bovendien beperkt WOOON Leiderdorp zich niet tot de woonkamer alleen. Op de woonboulevard vind je woonwinkels waar Leiderdorp, Den Haag en omstreken terecht kan voor een keuken, een badkamer, meubels, tuinmeubilair en meer. Kortom, er is op WOOON Leiderdorp volop keuze.

Je bent er zo

Leiderdorp bevindt zich tussen Den Haag en Amsterdam en is de ideale plek om rustig te genieten van het aanbod van verschillende woonwinkels. Kom je uit Den Haag of Amsterdam en ben je met de auto? Geen probleem: Woonboulevard WOOON Leiderdorp heeft een ruime parkeergelegenheid, die bovendien gratis te gebruiken is.


Meer weten?

Voor vragen over WOOON Leiderdorp, de woonwinkels of andere zaken, verwijzen we je naar hetcontactformulier. Tot snel!