Volop inspiratie bij WOOON Leiderdorp 

Heb jij inspiratie nodig voor de inrichting van je nieuwe woonkamer, keuken of je tuin? Wil jij weten welke kleur muurverf in 2014 helemaal 'hot' is? Dan ben je bij WOOON Leiderdorp aan het juiste adres. Met bijna 30 woonwinkels op loopafstand van elkaar slaag je gegarandeerd. 

Laat je inspireren door onderstaande pagina's. Uiteraard kunt u zich ook in de winkels van WOOON Leiderdorp laten inspireren. 

 • Vrouwelijke kleurvirtuozen

  Patricia Urquiola voelt als geen ander aan wat de trends zijn op interieurgebied. Sterker nog: ze zet de trend met deze nieuwe modulaire bank (love me) Tender voor het Italiaanse merk Moroso. Dankzij een technisch hoogstandje – het aluminium onderstel met onzichtbare rails– kun je de houten poten op elke plek vastklikken. Net zoals de rugleuning en bijzettafeltjes.
  Lees verder
 • Gespot in Keulen: Hout & Kleur

  Van de nieuwe collecties op de internationale meubelbeurs in Keulen krijg je een frisse en vrolijke kijk op het nieuwe wonen. Want met zo veel heldere inzichten voor design, schudden we de crisis van ons af en richten we ons op de toekomst. Een optimistische noot voor in ieder huis en een trendsignalement: houtsoorten gecombineerd met fijne kleurtjes.
  Lees verder
 • Gespot in Keulen: Hout & Kleur

  Van de nieuwe collecties op de internationale meubelbeurs in Keulen krijg je een frisse en vrolijke kijk op het nieuwe wonen. Want met zo veel heldere inzichten voor design, schudden we de crisis van ons af en richten we ons op de toekomst. Een optimistische noot voor in ieder huis en een trendsignalement: houtsoorten gecombineerd met fijne kleurtjes.
  Lees verder
 • Gespot in Keulen: Opsmuk voor de vloer

  Een strak, onopvallend vloerkleed dat letterlijk ondergeschikt is aan de zithoek? Dat willen we niet meer! Op de internationale meubelbeurs in Keulen zijn de gloednieuwe tapijten echte blikvangers.
  Lees verder
 • Winterwonderland met uitbundig groen

  In het winterwonderland van meesterbloemisten van Florian Seyd en Ueli Signer kom je ogen te kort. In Shop for a Week staan bloemen, planten en andere natuurschatten uitgestald in een setting die het hart van iedere (amateur)stylist sneller laat kloppen. Perscentrum Wonen vroeg meesterbloemist Seyd om advies hoe we met planten en groen een kerstinterieur kunnen creëren dat net zo weelderig is als de tijdelijke winkel.
  Lees verder
 • London Trend: Wrong for Hay

  Het gaat goed met Sebastian Wrong! De getalenteerde Britse ontwerper (we kennen hem van het merk Established & Sons, waar hij voorheen aan verbonden was) werkt nu samen met het Deense merk HAY. In een Georgian Townhouse in St. James’s Park werd de nieuwe designcollectie van WRONG FOR HAY gepresenteerd, en die voelde just very right.
  Lees verder
 • Woonmodetrend Night & Day

  Het verschil tussen nacht en dag ervaren we met woonmodetrend Night & Day. Enerzijds een excentriek interieur met hout, koper en donkere tinten als zwart, bruin, burgundy en nachtblauw. Anderzijds een artistiek interieur met beton, wit en frisse pasteltinten. Wie ben jij; een dauwtrapper of nachtvlinder?
  Lees verder
 • Woonmodetrend Country Bliss

  Maak een lange wandeling door de natuur en je voelt de dagelijkse stress en drukte van je afglijden. De eenvoud en rust van het buitenleven, de geluiden van de natuur en de frisse lucht: daar knap je meteen van op! Hetzelfde gevoel overvalt ons in het robuuste interieur van een boerderij, chalet of strandhuis.
  Lees verder
 • Trendsignalement: Utility

  Als we het in de mode over Utility als trend hebben, praten we over overalls, zijzakken op broeken en andere details geïnspireerd op werkkleding. Denk je nu in wat deze aspecten kunnen doen in het interieur en je krijgt een goed beeld van wat we signaleerden als trend op de Maison & Objet interieurbeurs in Parijs.
  Lees verder
 • Voor welke woontrend ga jij? Retro-Chic of Stoer?

  Vloerkleden zijn allesbehalve stoffig en designklassiekers niet alleen voor het klassieke interieur! Dat bewijzen tapijtmerk DESSO en meubelmerk LABEL met een unieke samenwerking. Met drie verschillende moderne interieurstijlen – Noorderlicht, Retro-Chic en Stoer – haken ze in op de interieurtrends voor het najaar..
  Lees verder
 • Woonmodetrend door berg en steen

  Als er één materiaal was waar we tijdens de design week in Milaan niet omheen konden dan was het natuursteen. Van marmer uit Carrara en uitgehouwen met een laser tot kleine ‘goedkope’ restjes van de keukenbranche waar jonge ontwerpers prachtige producten van maken.
  Lees verder
 • De huls van het interieur

  Een huis biedt bescherming tegen de elementen; het interieur is een veilige plek met in elke hoek een bijzondere herinnering. De meubels en accessoires weerspiegelen je persoonlijke smaak, maar hoe zit het met de huls van het interieur?
  Lees verder
 • Woonmodetrend urban astronaut

  Meer zeggen met minder: minder kleur, minder dessin, minder mixen met stijlen. Het is heerlijk rustig thuiskomen in een universum van licht en ruimte. Het witte interieur is terug met een serene en tegelijkertijd spannende uitstraling, want we zoeken de contrasten op.
  Lees verder
 • Woonmodetrend brick house

  De kleur van baksteen en materialen als marmer en graniet onderscheiden trend Brick House. Meubelen lijken ‘sunkissed ’ met karameltinten; beton en staal brengen verkoeling. Doorgestikte stoffen zorgen voor comfort en doen je wegdromen naar een zonnig kiezelstrand.
  Lees verder
 • Woonmodetrend modern nomad

  We reizen probleemloos de wereld over: van de Sahara tot Bhutan en van Kenia tot Mongolië. Hier ontdekken we de weinige nog bestaande nomadische volkeren en authentieke culturen die eeuwenlang hun eigen weg hebben bewandeld.
  Lees verder
 • Woonmodetrend tartan twist

  Deze winter vieren we de tartan! We zagen de ruit bij Céline en Chanel, maar niet alleen onze kleding gaat geruit. In het interieur zijn ruiten niet traditioneel, maar fris en tegendraads. Een beetje zoals de Schotten zelf!
  Lees verder
 • Keukentrends

  Steeds vaker worden de twee in één adem genoemd: Keuken en design. Fijn koken en lekker eten zijn nu eenmaal plezieriger in een zowel functionele als mooie ruimte die in alle wensen voorziet.
  Lees verder
 • 5 tips om je tuin aan te kleden

  Lekker zomers weer is in aantocht waardoor we, met name op heerlijke lentedagen en warme zomeravonden, meer dan graag buiten zitten. We geven je 5 handige tips om in je tuin een ‘buiten-woonkamer’ te maken!
  Lees verder