detail img

Alles over de inrichting van je woonkamer 

Inspiratie opdoen voor de inrichting van je woonkamer? Lees dan snel verder! Een nieuwe bank, een andere kleur op de muur of misschien wel een complete metamorfose van de kamer? Het inrichten van de woonkamer is leuk, maar ook lastig. Wij geven je handige tips, inspiratie én antwoord op al jouw woonkamer gerelateerde vragen in onze woonwiki.  

Woonkamer inrichten

Van alle kamers in huis, breng je over het algemeen de meeste tijd door in de woonkamer. Maar hoe creëer je een sfeervolle en gezellige kamer waar je je prettig voelt, maar ook tot rust kan komen? Als interieurexpert weten wij daar wel raad mee en helpen jou graag met het inrichten van de woonkamer! Het begint allemaal met het opdoen van inspiratie en ontdekken van je eigen woonstijl. 

De leukste woonideeën voor de woonkamer

Inspiratie kun je overal vandaan halen, maar Pinterest is toch wel onze grote favoriet. Hier kom je de leukste woonideeën voor je interieur tegen. Van zelfmaakideeën tot inspirerende muurteksten voor je woonkamer. Ook in onze winkels vind je kleur- en stylingideeën waar je zelf misschien niet zo snel opgekomen zou zijn. En heb je iets leuks gezien op Pinterest of in een woonblad, neem het plaatje mee en wij vertellen je hoe je de ideeën het beste naar je eigen woonkamer kunt vertalen! Aan de hand van een moodboard of verzameling plaatjes kun je zien wat jouw woonstijl is. En wat je woonstijl ook is - romantisch, industrieel, landelijk of klassiek - er is altijd keuze uit een groot aanbod aan meubels en accessoires.