Auping Plaza - Leiderdorp

Elisabethhof 4
2353 EZ Leiderdorp

T 071-5820212

info@aupingplaza-leiderdorp.nl

Openingstijden

Maandag
13:00
 - 
17:30 uur
Dinsdag
10:00
 - 
17:30 uur
Woensdag
10:00
 - 
17:30 uur
Donderdag
10:00
 - 
17:30 uur
Vrijdag
10:00
 - 
17:30 uur
Zaterdag
10:00
 - 
17:00 uur
Zondag
12:00
 - 
17:00 uur

Auping Plaza woonboulevard Leiderdorp, regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Waarom Auping?

De complete collectie in één winkel: van matrassen, boxsprings, spiralen en dekbedden tot bedtextiel. Met het advies van de echte Aupingspecialist krijgt u gegarandeert een goede nachtrust. Bij Auping Plaza Leiderdorp is het totale Auping assortiment te zien en verkrijgbaar.

Ventilatie
Een bed moet er mooi uitzien. Maar van een goed bed mag u veel meer verlangen. Een bed dat er prachtig uitziet verzekert u niet van een goede nachtrust. Een bed dat goed ventileert doet dat wel. Ervaar zelf waarom!

Ondersteuning
Van nature beweegt een lichaam zich gedurende de slaap. Dit is van belang voor een goede bloedcirculatie en gewrichten. Ook de huid kan daardoor beter ademen. Als draaien moeizaam gaat, dan verstoort dat uw nachtrust. De Auping matrassen zijn voorzien van unieke DPPS® pocketveren die de juiste ondersteuning bieden en u helpen bij het draaien tijdens de slaap. Zodat u daar niet van wakker hoeft te liggen. De ondersteuning van de natuurlijke lichaamshouding, door zonering in matras en kussen op de juiste hoogte, zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten ontspannen zijn, waardoor zij optimaal herstellen van de dag. Hierdoor begint u fit aan de nieuwe dag.

Drukverlaging
Als u op een matras ligt, ontstaat er druk op die plaatsen waar de matras het meest wordt belast. Het is voor uw lichaam van belang dat deze druk niet te hoog wordt. De Auping spiraalbodem bestaat uit meer dan 10.000 drukpunten, die zorgen dat deze druk de gehele nacht gelijkmatig wordt verdeeld. Daarnaast zorgt de puntelasticiteit van de matras en de spiraalbodem ervoor dat het lichaam maximaal wordt gedragen, wat de druk die optreedt tot een minimum beperkt.

Voor meer informatie, bezoekt u de volgende websites: