Bruynzeel Keukens - WOOON Leiderdorp

Meubelplein 6
2353 EX Leiderdorp
tel. 071-3016307Openingstijden

Maandag
13:00
 - 
17:30 uur
Dinsdag
10:00
 - 
17:30 uur
Woensdag
10:00
 - 
17:30 uur
Donderdag
10:00
 - 
21:00 uur
Vrijdag
10:00
 - 
17:30 uur
Zaterdag
10:00
 - 
17:00 uur
Zondag
12:00
 - 
17:00 uur

Bruynzeel Keukens Leiderdorp, regio Den Haag en Zoetermeer

Meer dan 115 jaar historie en 15 miljoen verkochte keukens

Bruynzeel Keukens heeft een breed aanbod aan keukens; of het nu een landelijke keuken, een design keuken of losse keukenapparatuur betreft, in de keukenwinkel van Bruynzeel vindt u alles op het vlak van keukeninrichting en alles wat daarmee te maken heeft.

Het op een goede manier bij elkaar brengen van de diverse componenten die een keuken opmaken is niet zo eenvoudig als het voor veel mensen lijkt. Dit komt omdat er verschillende productseries of fabrikanten nodig zijn om een goede keuken samen te stellen. U moet verstand hebben van keukenkasten, keukenbladen, keukenapparatuur en accessoires. Daarnaast zijn er ook nog eens regels voor hoe u het beste een keuken qua ergonomie kunt inrichten en ook qua gebruikslogica.

In de keukenwinkel van Bruynzeel kunt u van vrijwel alle soorten keukenkasten, stijlen, keuken apparatuur en keukenbladen een voorbeeld vinden in een opgestelde keuken. De Bruynzeel winkel heeft de mogelijkheid om de nieuwe keuken die is samengesteld op een scherm weer te geven via een 3-d keuken ontwerp. Om u vanuit verschillende hoeken een foto-realistisch voorbeeld te laten zien. Dit zorgt ervoor dat u precies weet wat u kunt verwachten. Daarnaast helpt het bij het foutloos samenstellen en direct in het ordersysteem zetten van de eventuele bestelling. Door goed en ervaren personeel met een klantvriendelijke instelling en grondige kennis onderscheiden wij ons van de concurrentie.

Wij hebben niet alleen mooie keukens en complete sets keukenapparatuur, wij hebben ook meer dan 115 jaar historie en 15 miljoen verkochte keukens die vertellen dat wij goed onze klanten behandelen. Kom naar onze keukenwinkel en laat ons helpen met het samenstellen van de droomkeuken of neem rustig een kijkje in het rond om inspiratie op te doen.