KeukenConcurrent - WOOON Leiderdorp

Meubelplein 10 
2353 EX Leiderdorp 

T 071 523 82 12 
F 071 542 13 54 

info@keukenconcurrent.nl 

Openingstijden

Maandag
9:30
 - 
18:00 uur
Dinsdag
9:30
 - 
18:00 uur
Woensdag
9:30
 - 
18:00 uur
Donderdag
9:30
 - 
21:00 uur
Vrijdag
9:30
 - 
18:00 uur
Zaterdag
9:00
 - 
17:00 uur
Zondag
10:00
 - 
17:00 uur

Onze folder

KeukenConcurrent woonboulevard Leiderdorp, regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Al 15 jaar gegarandeerd de laagste prijs!

KeukenConcurrent koopt uw keuken namelijk rechtstreeks bij de fabriek in. Het voordeel is voor u! KeukenConcurrent verkoopt ook alleen apparatuur van topmerken, zoals AEG, Whirlpool en Bosch. Maar ook de overige onderdelen van uw keuken zijn van uitmuntende kwaliteit. En voor KeukenConcurrent is service minstens zo belangrijk als een goede kwaliteit keuken. Om onze uitstekende service te onderstrepen zijn we ook erkend lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).

Bij KeukenConcurrent staan we voor keukens van absolute topkwaliteit, waaraan we zeer veel aandacht besteden. Dat ziet u bijvoorbeeld aan de stevige kasten die al zijn voorgemonteerd. Of aan de bijgeleverde apparatuur, die altijd van een bekend topmerk is. En niet te vergeten: aan onze goed opgeleide monteurs, die uw keuken vakkundig leveren en plaatsen. Kortom, we zorgen ervoor dat alles tiptop wordt geregeld, vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt tot en met de oplevering.

Kijk en vergelijk
Kiezen voor KeukenConcurrent betekent: kiezen voor een scherp geprijsde keuken én de kwaliteit van de grootste vakspecialist in Nederland. Sterker nog: bij ons vindt u de prijzen van een doe-het-zelf winkel met de service van een keukenspeciaalzaak. Zo krijgt u niet alleen de beste keuken voor de beste prijs, maar ook heel veel extra zekerheid. Vergelijk dat maar eens met anderen en u merkt het verschil direct! Want volgens ons hoeft een echte kwaliteitskeuken niet duur te zijn.

KeukenConcurrent vertaalt uw wensen naar uw ideale keuken
We verzorgen uw keuken met de grootst mogelijke aandacht. En dat mag u verwachten van een keukenspeciaalzaak. KeukenConcurrent levert service en kwaliteit van hoog niveau. Dat blijkt wel uit het volgende:

  • Onze adviseur zet uw wensen om in een gratis 3D-ontwerp. Hiermee komt uw nieuwe keuken echt tot leven. U kunt er als het ware al doorheen lopen.
  • We komen de keukenruimte bij u thuis exact inmeten. Pas dan maken we een leidingschema en technisch ontwerp. Uw keuken sluit dan ook precies aan. Daar kunt u zeker van zijn!
  • Alle keukens ondergaan meerdere, strenge controles. Zowel vóór als op het moment van levering lopen we de keuken na op juistheid, volledigheid en eventuele beschadigingen.
  • Onze eigen, professionele monteurs zorgen voor een perfecte plaatsing en montage. Ook voor onvoorziene zaken zoeken wij direct een oplossing.
  • Is uw droomkeuken eenmaal in gebruik en loopt u toch nog tegen bepaalde zaken aan? Ons servicecenter is altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.