Auping Matrassen

Het belang van een goed matras

Een goede nachtrust valt of staat bij de juiste matras. Hoe beter je slaapt, hoe fitter en energieker jij je de volgende dag voelt. Wanneer je weet wat je fijn vindt én wat goed voor je is, kun je op zoek naar de matras die perfect bij je past. De kwaliteitsmatrassen van Auping worden met de hand gemaakt in Deventer en geven je ultiem slaapcomfort. Bij ons kan je kiezen uit 5 verschillende pocketveren matrassen. Elk matras is verkrijgbaar als zowel eenpersoons- als tweepersoonsmatras, in diverse breedtes, lengtes en hardheden.

Maar wat is de beste matras voor jou? Kom langs bij Auping Plaza Leiderdorp, het grootste Auping test- en adviescentrum van Nederland, en laat je adviseren door één van onze Auping specialisten.

Over Auping op woonboulevard WOOON Leiderdorp

De complete collectie in één winkel: van matrassen, boxsprings, spiralen en dekbedden tot bedtextiel. Met het advies van de echte Aupingspecialist krijgt u gegarandeerd een goede nachtrust. Bij Auping Store Leiderdorp is het totale Auping assortiment te zien en verkrijgbaar.