Nieuwe collectie beddengoed

De nieuwe collectie beddengoed van Auping is binnen! Kom langs bij Auping Plaza Leiderdorp en laat je inspireren door onze frisse en zonnige collectie.

Natuurlijk staat voor Auping bovenaan dat een bed van topkwaliteit moet zijn, zodat je er uitgerust in wakker wordt, en je elke dag weer vol energie begint. Maar goed slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een dito matras, ook de gemoedstoestand waarin je vlak voor het slapen verkeert, is van belang. De sfeer in je slaapkamer kan hier positief aan bijdragen en van invloed zijn op een goede nachtrust.

De laatste trends vertalen naar Auping stijlen
Auping ontwerpt twee keer per jaar een nieuwe collectie bedtextiel, geïnspireerd op de laatste trends van de woon- en designbeurzen in Milaan en Keulen, toonaangevende interieurmerken en mode-labels. Maar ook relevante mode blogs, Pinterest, tijdschriften en lezingen van trendwatchers zijn bronnen van inspiratie.

3 stijlen
Omdat voorkeuren en smaken verschillen, ontwikkelt Auping dekbedovertrekken, spreien, sierkussens en hoeslakens in 3 stijlen: klassiek, sfeervol en design.

Klassieke stijl
Jij richt je huis heel bewust in. Symmetrie en harmonie zijn sleutelwoorden, net als kwaliteit, afwerking en details. Je kiest voor rustige en harmonieuze kleuren en vormen die refereren aan de klassieke stijl maar met een eigentijdse signatuur.

Sfeervolle stijl
Jij houdt van gezellig, warm en toegankelijk. Jij kies daarom veel kleur, gemixte dessins, en een verzameling aan mooie spullen, vaak met emotionele waarde.

Design stijl
Jouw huis is licht en ruimtelijk ingericht. Meubels en accessoires zijn veelal van bekende ontwerpers of merken en alles is weloverwogen aangeschaft. Je houdt van natuurlijke kleuren, of zwart en wit naast fellere accentkleuren.

Over Auping op woonboulevard WOOON Leiderdorp

De complete collectie in één winkel: van matrassen, boxsprings, spiralen en dekbedden tot bedtextiel. Met het advies van de echte Aupingspecialist krijgt u gegarandeert een goede nachtrust. Bij Auping Plaza Leiderdorp is het totale Auping assortiment te zien en verkrijgbaar.