Ready to lounge bij Goossens Wonen & Slapen

READY TO LOUNGE bij Goossens

Haal dat ontspannen gevoel van een sauna, spa of hotel suite lekker in huis en creëer je eigen luxe loungeruimte. Maak plaats voor lichte en luchtige materialen zoals rotan en gooi oude spullen weg. Zorg dat jij deze lente ready to lounge bent en optimaal kunt genieten van de eerste vrije (Paas)dagen en zonnestralen in huis, zonder to-do-list in je achterhoofd!

Met een paar hoogwaardige creaties in huis is ultiem relaxen zo verwezenlijkt. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabele bank. Deze is een must voor als je maximaal wilt ontspannen na een intensieve dag. Sit back and relax! Bovendien shop je bij Goossens nu extra voordelige aanbiedingen op banken, kasten, stoelen, vloerkleden en bedden. Dat is relaxt he?!Over Goossens Wonen & Slapen op woonboulevard WOOON Leiderdorp

Meubels kopen moet een feest zijn! Daarom biedt Goossens een uitgebreide collectie kwaliteitsmeubels voor jouw woon- en slaapkamer. Onze overzichtelijke ingerichte winkel op de meubelboulevard biedt maar liefst 3.000 m2 interieurplezier. Dankzij de 150 compleet ingerichte woonkamers en 50 slaapkamers is er aan inspiratie geen gebrek. Eenmaal een mooi interieur uitgezocht? Geniet dan nog even na in ons Goossens café met een warm drankje en heerlijke appeltaart. Zo wordt shoppen bij Goossens een compleet dagje uit!