Wooon Collectie

Wonen

Meubelen in de regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Heb je inspiratie nodig voor de inrichting van je nieuwe woonkamer of ben je benieuwd naar het assortiment Wonen van WOOON Leiderdorp? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je een deel van onze collectie Wonen. Ben je nieuwsgierig naar onze volledige collectie? Kom dan naar WOOON Leiderdorp (in de regio Den Haag en Zoetermeer). Met bijna 30 meubelwinkels op loopafstand van elkaar slaag je gegarandeerd.

Ontdek alles over meubelen.

Bekijk producten

Slapen

Slaapkamermeubelen in de regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Voor het inrichten van je slaapkamer kun je prima terecht op WOOON Leiderdorp. Ben je op zoek naar een prachtige boxspring, ledikant, matras of nachtkastje of heb je hulp nodig bij het inrichten van je slaapkamer? Bij de slaapwinkels van WOOON Leiderdorp doe je voldoende inspiratie op. Bekijk hier een gedeelte van ons assortiment.

Ontdek alles over slaapmeubelen.

Bekijk producten

Keuken/Sanitair

Keukens en Sanitair in de regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Wooon Leiderdorp beschikt over een groot assortiment producten op het gebied van Keuken en Sanitair. Het assortiment van Wooon Leiderdorp bestaat uit een aantal topmerken zoals: Bruynzeel Keukens, Keukenconcurrent en Kvik. Bekijk hier een gedeelte van ons assortiment. Benieuwd geworden naar het gehele assortiment? Kom dan naar WOOON Leiderdorp in de regio Zoetermeer en Den Haag.

Ontdek alles over keukenmeubelen.

Bekijk producten

Buiten

Tuinmeubelen in de regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Ook op WOOON Leiderdorp is alles voor het ultieme buitenleven aanwezig, van lounge- tot diningsets, uitnodigende tafels, comfortabele stoelen en relaxte ligbedden. Maar ook voor tuinaccessoires, parasols of buitenkeukens ben je op WOOON aan het juiste adres. Bekijk hier een gedeelte van de collectie. Benieuwd naar de gehele collectie? Kom dan naar WOOON Leiderdorp in de regio Zoetermeer en Den Haag.

Ontdek alles over buitenmeubelen

Bekijk producten

Woonaccessoires

Woonaccessoires in de regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Ben je op zoek naar accessoires voor in je woning of voor in de tuin? Dan ben je bij WOOON Leiderdorp aan het juiste adres. Bekijk hier een gedeelte van ons assortiment accessoires. Benieuwd naar het gehele assortiment? Kom dan naar WOOON Leiderdorp in de regio Zoetermeer en Den Haag.

Ontdek alles over woonaccessoires

Bekijk producten

Kado artikelen

Kado artikelen in de regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een leuke kado artikelen? Kom eens naar WOOON Leiderdorp! Met 25 winkels op één locatie vindt u gegarandeerd een leuk kado! Kom dus snel naar de leukste woonboulevard van de regio Zoetermeer en Den Haag.

Ontdek alles over cadeauartikelen

Bekijk producten

Opbergen

Opbergen in de regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Heb jij zoveel moois, maar waar laat je het allemaal? Ieder huis heeft een aantal goede opbergers nodig. Bij WOOON Leiderdorp helpen we je graag! Bent u benieuwd naar onze gehele collectie? Kom dan naar WOOON Leiderdorp in de regio Zoetermeer en Den Haag.

Ontdek alles over opbergen

Bekijk producten

Kantoor

Kantoorbenodigheden in de regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Ben je op zoek naar een inrichting van uw kantoor? Bij WOOON Leiderdorp vind je het allemaal. Bent u benieuwd naar onze gehele collectie? Kom dan naar WOOON Leiderdorp in de regio Zoetermeer en Den Haag.

Ontdek alles over kantoormeubelen

Bekijk producten