Beter Bed

Schermafbeelding 2022-04-13 om 13.22.57.png

Zo wordt je badkamer een luxe spa

Nog niet zo heel lang geleden werd de badkamer beschouwd als een praktische ruimte om te wassen en je tanden te poetsen. Er werd weinig aandacht besteed aan het interieur. Maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Dit jaar veranderen we de badkamer naar de meest rustgevende plek in huis; een luxe spa.

Schermafbeelding 2022-04-13 om 13.24.34.png
Beeld: Sani-dump

Creëer een spa bij je thuis

Een badkamer waar je helemaal tot rust kunt komen, dat willen we allemaal. Voor een relaxte spa-dag hoef je de deur niet meer uit. Dit doe je tegenwoordig gewoon thuis. Je eigen sauna of stoombad in huis is voor iedereen een droom maar niet altijd haalbaar. Het is een flinke investering en moet je er de ruimte voor hebben. Ook zonder sauna of stoombad kun je een oase van rust creëren. Kies voor een regendouche, deze zorgt voor het luxe hotelgevoel. Een regendouche is overigens ook een goede budget-oplossing wanneer je niet te veel wilt uitgeven aan de make-over van je badkamer. Door je oude douchekop te vervangen door een regendouche kun je al veel verschil maken. Bij Sani-dump vind je een ruim aanbod aan regendouches, kom langs in de winkel en laat je adviseren.

Schermafbeelding 2022-04-13 om 13.30.36.png
Beeld: Sani-dump

Breng warmte in je badkamer door aardetinten

De badkamer draait om rust en ontspanning en dit zie je duidelijk terug in de badkamertrends van 2022. We zien steeds meer aardse tinten terug, denk aan taupe tinten, zand en beige. En dat is niet voor niets, deze kleuren stralen één en al rust uit en geeft de ruimte een mooie balans in kleur, rust en warmte. Stuk voor stuk zijn deze kleuren makkelijk te combineren met verschillende materialen. Kies voor marmeren wanden in combinatie met beton, zwart en industriële elementen. Maar ook blinkende kranen van messing, goud of koper mogen weer.

Ben je niet van plan je hele badkamer om te gooien? Snappen we helemaal! Met mooie accessoires in dit kleurenpalet en gemaakt van natuurlijke materialen kom je ook al een heel eind. Let wel op dat je overbodige spullen uit de badkamer haalt, zoals ongebruikte handdoekrekjes en krukjes. Deze verstoren je blikveld en zullen zorgen voor onrust. Neem een kijkje bij Sanders Wonen, Famaliving en Ada Wonen voor de mooiste accessoires en laat je inspireren.

Schermafbeelding 2022-04-13 om 13.31.41.png
Beeld: Sani-dump

The finishing touch

Onderhand weten we dat planten een rustgevende werking hebben op ons humeur en daarom zie je ze steeds vaker in de badkamer. Kies voor planten die goed kunnen overleven in de meest vochtige kamer van je huis. Vergeet ook zeker niet rustgevende muziek op te zetten. Kaarsjes aan, spuit een heerlijke roomspray en doe een lekker maskertje op voor het ultieme geniet moment. Laat de dag van je afglijden. Zeker weten dat jij je waant in een heerlijke spa!

Schermafbeelding 2022-04-13 om 13.32.29.png
Beeld: Sani-dump

Doe inspiratie op bij WOOON

Kom inspiratie op doen bij ruim 30 winkels op WOOON Leiderdorp. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor dat ultieme spa momentje. Ook voor advies kun je bij ons terecht. Zien we je snel?