5 Japandi musthaves voor tuin en terras

 

Ben je toe aan een tuin waarin je helemaal tot rust komt? Met deze Japandi items breng je de serene charme van Japan en de strakke eenvoud van Scandinavië naar buiten, waardoor je tuin verandert in een zen-paradijs. Deze blog is precies wat je nodig hebt om met een paar eenvoudige aanpassingen je buitenruimte te transformeren. Ontdek de musthaves, van comfortabele stoelen tot sfeervolle verlichting en verfijnde accessoires, die je tuin zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk maken. 

Fauteuil Sorells.pngBeeld: Goossens

 

Ontspannen in de tuin

Een comfortabele tuinstoel is essentieel voor het creëren van een ontspannen sfeer in de tuin. Het is belangrijk om stoelen te kiezen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn, bijvoorbeeld voor zonnebaden, ontspannen met vrienden of buiten dineren. Stoelen van natuurlijke materialen zoals hout en geweven stoffen dragen bij aan een warme en uitnodigende sfeer. Door te kiezen voor een combinatie van hout en textiel, ontstaat er een perfect plekje in de tuin om te ontspannen en te genieten van de zon.

Tuinmeubels.pngBeeld: Goossens

 

Verlicht je tuin in stijl

Sfeervolle verlichting mag niet ontbreken in een Japandi-stijl tuin, omdat het zorgt voor een rustige en harmonieuze sfeer. Denk aan ingetogen en gedimde verlichting die elegantie en functionaliteit combineert. Oplaadbare tafellampen zijn ideaal voor knusse avonden buiten, terwijl solar tuinlampen van natuurlijke materialen een subtiele gloed geven en een minimalistisch ontwerp hebben, zonder gedoe met bedrading.

Modulaire tuin loungeset Joshua van acaciahout, 4-delig _ Westwing.pngBeeld: Pinterest

 

Voeg een buitenkleed toe

Maak je tuin compleet met buitenkleden. Kies voor juten vloerkleden voor een natuurlijke en stoere uitstraling, of ga voor weerbestendige kleden met organische en ronde vormen die een persoonlijke touch toevoegen. Deze duurzame kleden zijn ideaal voor buiten, makkelijk schoon te maken en voelen heerlijk aan.

Loungeset.png

Beeld: Goossens

 

Breng je tuin tot leven met accessoires

Geef je tuin een verfijnde uitstraling met zorgvuldig gekozen Japandi-accessoires. Voeg kleine bonsai planten toe in stijlvolle potten voor een natuurlijke en gezellige sfeer. Gebruik handgemaakte kaarsen in unieke vormen en tinten om een warme ambiance te creëren. Plaats deze accessoires strategisch voor een harmonieus en ontspannen gevoel in je tuin. Zo wordt het een heerlijke plek om te vertoeven.

Salontafels Mabel.png

Beeld: Goossens

Organische tafel

Maak je buitenruimte compleet met een bijzettafel die een eigentijdse en natuurlijke touch toevoegt, passend bij de huidige trend van organische vormen. Tafels gemaakt van materialen zoals betonlook fiber klei, met een verfijnde donkere afwerking, bieden niet alleen stijl maar ook functionaliteit. Het unieke design helpt een rustige sfeer te creëren en lichte tinten in je tuin te accentueren.

 

Kun je niet wachten om je tuin en terras zomerklaar te maken? Kom dan gezellig langs bij WOOON Leiderdorp en ontdek een scala aan meubels en woonaccessoires! Zien we je snel?