012 Olympia ncs blauw cam 1-min.jpeg
 

Creëer de perfecte open keuken

Maak van je huis een bruisend middelpunt van gezelligheid en stijl met een open keuken die straalt als nooit tevoren! Laat je inspireren door ons assortiment en ontdek hoe je jouw keuken omtovert tot een ruimte waar de keuken, eetkamer en woonkamer naadloos in elkaar overlopen. Verbindende momenten en samenzijn staan hier centraal. In deze blog delen we je drie inspirerende opties voor een open keuken, waar gezelligheid en een stijlvolle inrichting hand in hand gaan.

 

Onze-keukencollectie.gifBeeld: Bruynzeel

Een eigentijds kookeiland

Een kookeiland is een fantastische keuze voor een ruimtelijke en sfeervolle open keuken. Het creëert een natuurlijke scheiding tussen de keuken en de rest van de leefruimte, terwijl het toch een gevoel van verbondenheid behoudt. Kies voor een eigentijds kookeiland met strakke lijnen en een marmeren of houten werkblad voor een moderne uitstraling. Voeg aan de zijkant van het kookeiland comfortabele krukken toe, zodat je gasten kunnen genieten van een heerlijk drankje terwijl jij in alle gemak kookt. Een gezellige zitplek is gegarandeerd!

Cam 1 Atlas marer grijs rev 1-min.jpegBeeld: Bruynzeel

Een doordachte Indeling

Bij het ontwerpen van een open keuken is een doordachte indeling essentieel om een gevoel van ruimtelijkheid te behouden. Overweeg een L-vormige keukenindeling met een centrale eettafel, waarbij de keukenapparatuur en opbergruimte slim geïntegreerd worden in de keukenwand. Hierdoor ontstaat er voldoende loopruimte en blijft je de openheid van de ruimte behouden. Kies bij deze indeling voor warme en natuurlijke materialen, zoals hout en graniet, om een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren.


016 Olympia ncs olijfgroen cam 1 nieuwe rastermaat-min.jpeg

Beeld: Bruynzeel

Een zee van licht

Een ruimtelijke open keuken wordt pas echt sfeervol wanneer er voldoende lichtinval is. Zorg voor grote ramen die de ruimte overspoelen met natuurlijk licht en het gevoel van openheid versterken. Als je de luxe hebt van een hoog plafond, overweeg dan om een opvallende hanglamp boven het kookeiland te plaatsen, dit trekt de aandacht en geeft een stijlvol accent aan de keuken. Combineer dit met subtiele inbouwspots in het plafond om warmte en sfeer uit te stralen, ook in de avonduren.

BK-Naarden-Grijs walnoot Hoofdbeeld.jpegBeeld: Bruynzeel

Je kunt een ruimtelijke en sfeervolle keuken creëren waarin je met plezier zult koken en gasten kunt ontvangen, met behulp van deze drie inspirerende opties voor een open keuken. Kies voor een eigentijds kookeiland, een doordachte indeling en zorg voor een zee van licht om jouw open keuken om te toveren tot het hart van je huis!

Onze adviseurs bij WOOON helpen je graag bij het ontwerpen van een moodboard om zo jouw droomkeuken werkelijkheid te maken! Samen komen we tot een ontwerp wat perfect aansluit bij jouw woning! Kom langs bij Bruynzeel Keukens, Kvik, KeukenConcurrent, Kitchen4all en Keukenstunter om je te laten inspireren en informeren!