bijzettafel.png

Onmisbaar item in huis: de bijzettafel

Een bijzettafel is misschien wel een van de meest multifunctionele meubelstukken voor in huis. En dat is niet voor niets. Je kunt ‘m voor oneindig veel verschillende doeleinden gebruiken; als krukje of om je pronkstuk uit te lichten. En woon je in een studio of heb je simpelweg niet zoveel ruimte? Dan is een bijzettafel dé ideale oplossing. Ze zijn redelijk klein waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. In deze blog lees je meer over hoe je de bijzettafel kunt gebruiken en gezellig decoreert.

Gebruik 'm als nachtkastje

Het ‘ouderwetse’ nachtkastje met lades zoals we dat kennen heeft zijn beste tijd wel gehad. Want eerlijk is eerlijk; dit soort kastjes zijn verzamelplekken van rommeltjes die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt en een doorn in het oog zijn. Kies daarom voor een bijzettafel naast je bed. Deze tafeltjes maken het geheel direct veel luchtiger en neemt daardoor minder ruimte in beslag. Ook is de hoogte van een bijzettafel vaak ideaal voor naast je bed. Maak je tafeltje gezellig met een leuke wekker en een hip leeslampje, zo verandert je slaapkamer direct in een sfeervolle en functionele ruimte. En bovendien is het aanbod van bijzettafeltjes oneindig.

nachtkastje.png
Beeld: Auping

Mix and match

We weten dat het decoreren van je bijzettafel niet altijd gemakkelijk is. Variatie is key, zorg ervoor dat je met verschillende materialen werkt en speelt met hoogtes. Als je houten decoratie op een houten tafel zet blijft het onopgemerkt in huis. Probeer daarom minimaal twee verschillende soorten materialen te gebruiken. Plaats wat geurkaarsen in variatie met een mooi koffietafelboek of zet er een bos bloemen neer met je favoriete beeldje. Neem eens een kijkje bij Sanders Wonen hier ontdek je de nieuwste trends op het gebied van wonen. En onthoudt, les is more!

bijzettafel1.png
Beeld: Montel 

Je mooiste pronkstuk uitlichten

Maak je interieur persoonlijker met een pronkstuk. Heb je een bijzondere vaas meegenomen uit je favoriete vakantiebestemming? Of zoek je nog een mooi plekje voor die ene designerlamp waar je zo lang voor hebt gespaard? Dan is een bijzettafeltje een goede optie. Door het item op het tafeltje te zetten krijgt het direct de aandacht die het verdient.

En ben je een plantenliefhebber en wil je deze een prominentere plek geven? Ook dan is de bijzettafel een goede keuze. Door de planten van de grond af te halen ogen ze direct groter waardoor de ruimte groener aanvoelt.

bijzettafeltje.png
Beeld: Pinterest via Mariannan

Doe inspiratie op bij WOOON

Bijzettafels zijn er in tal verschillende soorten en maten. Genoeg keuze dus! Ben je na het lezen helemaal geïnspireerd? Kom langs bij onder andere Goossens WonenHouweling InterieurHulshoff Design CenterRofra Home en Ada Wonen. Onze stylisten en adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag met je interieur. Zien we je snel?