Een parasol kopen bij WOOON-Leiderdorp

Parasols

De lente en zomer zijn onze favoriete seizoenen om veel tijd buiten door te brengen. In de tuin kun je heerlijk genieten van de zon of lekker afkoelen in de schaduw. Schaduw creëer je gemakkelijk door een parasol aan te schaffen. Met een parasol kies je waar jij (tijdelijke) schaduw wilt hebben. Parasols zijn er voor iedere soort tuin en zelfs voor een balkon. Voor een ruim assortiment kom je naar WOOON-Leiderdorp!

Een vierkante parasol, rechthoekig of rond: ontdek de mogelijkheden bij WOOON-Leiderdorp.
Parasols zijn er in verschillende vormen, kleuren en formaten. Afhankelijk van jouw tuin en van jouw wensen kies je bij WOOON-Leiderdorp de juiste parasol om je te beschermen tegen de zon. De klassieke parasol is rond, maar houd jij meer van rechthoekige parasols? Kies dan bijvoorbeeld voor een vierkante parasol met de afmetingen 3x3, 4x4 of 5x5 meter. Op onze locatie bevinden zich ruim 30 winkels waardoor jij ongetwijfeld een geschikte parasol kunt vinden!

Een parasol voor jouw balkon!
Parasols zijn er dus in veel verschillinde afmetingen: kleine parasols tussen zijn vaak tussen de 200 en 250 cm en grote parasols zijn vaak tussen de 3, 4 en 5 meter. Kleine parasols zijn niet alleen geschikt voor in de tuin, maar dit zijn ook handige parasols voor op je balkon. Zo’n kleine parasol kan bijvoorbeeld bevestigd worden aan de muur, maar er zijn ook parasols met voet. Vind je de paal in het midden van de parasol vervelend? Dan kun je ook kiezen voor een zwevende parasol.

Naast complete parasols kun je bij onze woonboulevard ook terecht voor verschillende onderdelen van, of uitbreidingen voor, je parasol zoals een parasolvoet, parasolhoes, parasolhouder of parasol verlichting. Daarnaast vind je bij WOOON-Leiderdorp parasols die tegen verschillende weersomstandigheden bestendig zijn: kantelbare parasols tegen de draaiende zon en windbestendige en waterdichte parasols die kunnen tegen een bui of storm.

Wit, zwart, grijs, groen of rood: welke parasol past bij jouw tuin?
Kortom, parasols zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Daarnaast kun je kiezen voor een kleur die bij jou of jouw tuin past. Zwart, wit, grijs, groen of rood. Het kan allemaal! Vind je het lastig om een keuze te maken uit het ruime assortiment van parasols, dan staan onze tuinstylisten zeven dagen per week voor je klaar om je te helpen. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van parasols en andere tuinmeubelen zoals loungemeubelen en tuintafels.

Parasols kopen in de buurt van Amsterdam, Den Haag, Zoetermeer en Leiden.
Bij WOOON-Leiderdorp vind je een ruim assortiment aan parasols op één locatie. Naast het aanbod van meer dan 30 winkels en 40.000 vierkante meter woonplezier, profiteer je bij ons ook van gemakken zoals gratis parkeren, goede bereikbaarheid, ruime openingstijden en horecagelegenheden. Je vindt ons door afslag 6 op de A4 te nemen. Zien we je snel?

Heb je een vraag over onze woonboulevard waarvan je het antwoord niet op onze website vindt, dan kun je natuurlijk gebruikmaken van het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.