Tuinaccessoires kopen bij WOOON-Leiderdorp

Tuinaccessoires

Er zijn veel verschillende soorten tuinaccessoires. Vaak hebben ze een functie, zoals buitenverlichting. Maar er zijn ook tuinaccessoires die je tuin gewoon een stuk leuker maken, denk bijvoorbeeld aan een mooie bloembak. Ontdek de verschillende soorten tuinaccessoires bij WOOON-Leiderdorp.

Opbergboxen voor buiten, tuinkussens en meer!
Bij WOOON-Leiderdorp vind je de leukste tuinaccessoires! Of je nou op zoek bent naar een opbergbox voor je tuinkussens, een vogelhuisje, een tuinfakkel of een bloembak: bedenk het zo gek nog niet en je vindt het. Tuinaccessoires fleuren je tuin helemaal op naast andere grote tuinmeubels zoals tuintafels, tuinstoelen en loungemeubelen. Ze geven net een beetje extra sfeer of vrolijkheid aan je tuin. Als je niet veel ruimte hebt om de accessoires neer te zetten kun je ook kiezen voor tuinaccessoires aan de muur.

Verschillende soorten buitenlampen
Verlichting is erg belangrijk en behoort misschien wel tot een van de belangrijkste tuinaccessoires. Door een goede tuinlamp aan te schaffen kun jij niet alleen overdag, maar ook ’s avonds genieten in je tuin. Bij onze winkels in WOOON-Leiderdorp vind jij de geschikte verlichting voor jouw tuin, zoals een buitenlamp met sensor, een buitenlamp voor aan de wand of staande buitenlampen. Je kunt ook voor extra licht zorgen door tuinfakkels of een vuurhaard te plaatsen in je tuin. Mocht je last hebben van de muggen, zorgen citronella kaarsen niet alleen voor licht maar ook voor een geur waardoor de vervelende beestjes wegblijven!

Mix en match: rieten tuinaccessoires met landelijke tuinaccessoires
Om je tuin helemaal te stylen naar je eigen wensen kun je verschillende soorten en materialen tuinaccessoires matchen. Ga jij voor rieten tuinaccessoires of creëer je een landelijke stijl door veel hout? Je kunt het natuurlijk ook combineren met je andere tuinmeubels. Als je het lastig vindt om te kiezen kun je altijd op een van onze experts afstappen. Zij staan in onze woonboulevard voor je klaar om je te helpen en je te voorzien van leuke tips, trucs en de laatste trends.

Tuinaccessoires kopen doe je bij WOOON-Leiderdorp
Ben jij op zoek naar tuinaccessoires? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze woonboulevard WOOON-Leiderdorp! Geniet van 40.000m2 vierkante meter woonplezier voor binnen én buiten in ruim 30 winkels. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf Amsterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer en omstreken door afslag 6 op de A4 te nemen. Profiteer daarnaast van gemakken zoals kosteloos parkeren, ruime openingstijden en de aanwezigheid van twee horecagelegenheden. Tot snel!

Heb je een vraag over onze woonboulevard waarvan je het antwoord niet op onze website vindt, dan kun je natuurlijk gebruikmaken van het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.