Tuinbanken kopen bij WOOON-Leiderdorp

Tuinbanken

Een tuinbank hoeft niet veel ruimte in te nemen en is een mooie toevoeging aan iedere soort tuin. Tuinbanken zijn te verkrijgen in verschillende soorten en modellen, zodat jij een eigen gezicht kunt geven aan je tuin. Bij onze woonboulevard vind je meer dan 30 winkels op één locatie. Ontdek het ruime assortiment en vind jouw perfecte tuinbank!

Van kleine tuinbankjes tot tuinbanken met opbergruimte: ontdek de mogelijkheden!
Lekker relaxen doe je niet alleen op de bank in de woonkamer, maar kan bij goed weer ook in de tuin of onder de veranda. Tuinbanken zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor jij precies kunt kiezen wat je wil. Een tuinbank kan onderdeel zijn van loungemeubelen, zodat je kunt genieten en relaxen in je tuin. Daarnaast kun je gaan voor een klein tuinbankje, een tuinbank zonder rugleuning of een tuinbank passend bij je tuintafel. Een tuinbank met opbergruimte zorgt ervoor dat je de ruimte ook nog eens dubbel benut. Een win-win situatie! Voor extra comfort kun je kiezen voor tuinbanken met kussens. De opties zijn oneindig bij WOOON-Leiderdorp, kom langs en ervaar de tuinbanken zelf!

Tuinbanken van hout, kunststof of metaal. Voor welk design ga jij?
Elk materiaal geeft een andere look aan een tuinbank. Tuinbanken vind je bij WOOON-Leiderdorp in verschillende materialen zoals hout, hardhout, steigerhout, teakhout, kunststof, metaal, gietijzer, aluminium, beton, plastic, draad of riet. Door dit gevarieerde aanbod kun je bij ons kiezen voor tuinbank die past bij jouw stijl en wensen. Welk model of materiaal het best past, is afhankelijk van waar de tuinbank komt te staan en hoe groot je tuin is. Kies jij voor een 2-zits of heb je ruimte voor een 3-zits tuinbank? Of ga je voor een ligbed of een tuinbank die perfect past bij je tuintafel? Laat je adviseren door onze stylisten en ontdek de laatste trends bij onze woonboulevard.

Tuinbanken kopen doe je bij WOOON-Leiderdorp
Ben jij op zoek naar tuinbanken in de buurt van Amsterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer en omstreken? Breng dan een bezoekje aan onze woonboulevard WOOON-Leiderdorp en laat je inspireren in onze winkels. Wij zijn zeven dagen per week geopend en onze interieurstylisten staan iedere dag weer voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Je bereikt ons door afslag 6 te nemen op de A4. Parkeren is gratis!

Heb je een vraag over onze woonboulevard waarvan je het antwoord niet op onze website vindt, dan kun je natuurlijk gebruikmaken van het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.