Een tuinset kopen bij WOOON-Leiderdorp

Tuinset

Genieten van je tuin kan op verschillende manieren. Hou jij van lekker tuinieren, zonnen of zit je liever gezellig met je vrienden of familie te tafelen? Bij onze winkels in WOOON-Leiderdorp vind je alles voor in je tuin. Kom langs en vindt de tuinset van jouw dromen!

Een tuinset voor op je balkon of in je tuin of misschien wel een lounge tuinset
Een tuinset bestaat vaak uit een tuintafel en bijpassende tuinstoelen. Er bestaan kleine tuinsets voor 2 personen, maar ook grote tuinsets voor bijvoorbeeld 6 of 8 personen. Een tuinset voor 6 personen is vaak 7-delig en bestaat dan uit één tuintafel en zes bijpassende stoelen. Ook kun je kiezen voor een tuinset met bank of een tuinset bestaande uit loungemeubelen, net waar jij naar op zoek bent. Kies jij voor een tuinset met een ronde tafel om de look wat speelser te maken of ben je er nog niet over uit? Laat je inspireren bij WOOON-Leiderdorp!

Verschillende materialen, bijpassende tuinstoelkussens en meer
Ben jij toe aan een nieuwe tuinset of zoek je voor het eerst een tuinset uit? Het is hoe dan ook belangrijk om je af te vragen waar je naar op zoek bent. Je kunt kiezen voor een tuinset van hout, een tuinset van kunststof of een tuinset van riet. Maar een tuinset kan ook gemaakt zijn van steigerhout, teak, aluminium, rotan, metaal, plastic of bamboe. Bij WOOON-Leiderdorp vind je meer dan 30 winkels op één locatie en kun je een flinke dosis inspiratie opdoen. Een tuinset zoeken kan namelijk best lastig zijn, je moet net de juiste treffen. Om je daarbij te helpen staan onze experts zeven dagen per week voor je klaar. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuin en interieur. Zo word jij goed geadviseerd en is de kans groot dat je een tuinset naar keuze vindt bij onze woonboulevard!

Een tuinset kopen doe je bij WOOON-Leiderdorp
Wil jij jouw tuinset kopen in de buurt van Amsterdam, Den Haag, Leiden en Zoetermeer? Kom dan eens langs bij WOOON-Leiderdorp. Laat je zeven dagen per week inspireren in meer dan 30 winkels en 40.000m2 woonplezier! Je bereikt ons gemakkelijk via de A4 (afslag 6). Profiteer daarnaast van onze mogelijkheden zoals gratis parkeren. Wil je er een leuk dagje uit van maken? Er zijn ook twee horecagelegenheden aanwezig waar je even een hapje kunt eten en drinken. Dit is ook een ideale plek om even rustig nadenken over de verschillende mogelijkheden die je gezien hebt, zodat je geen overhaaste beslissingen hoef te nemen. Zien we je snel?

Heb je een vraag over onze woonboulevard waarvan je het antwoord niet op onze website vindt, dan kun je natuurlijk gebruikmaken van het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.