Tuintafels kopen bij WOOON-Leiderdorp

Tuintafels

Ben jij op zoek naar een nieuwe tuintafel? Dan ben je bij WOOON-Leiderdorp aan het juiste adres. Tuintafels zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Een tuintafel staat vaak centraal in je tuin en wordt veel gebruikt. Het kiezen van een nieuwe tuintafel is een leuke taak, dus laat je snel inspireren!

Ronde of inklapbare tuintafels, alles kan!
Tuintafels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en kunnen allerlei vormen en kleuren hebben. Ga jij voor een ronde tuintafel om aan te eten, een inklapbare tuintafel of een bijzettafel? Met meer dan 30 winkels op één locatie vind jij de geschikte tuintafel!

Je kunt kiezen voor een grote tuintafel voor bijvoorbeeld zes personen met een afmeting van 240 cm of 3 meter. Deze kun je goed gebruiken als eettafel. Je kunt ook kiezen voor een kleine of lage tuintafel van bijvoorbeeld 80x80 cm. Deze past goed als bijzettafel bij je loungemeubelen. Tuintafels worden gemaakt van verschillende soorten materialen zoals steigerhout, aluminium, beton, metaal, hardhout, plastic, graniet, metaal, glas(plaat) of natuursteen. Als je de tafel de hele zomer of zelfs winter buiten wilt laten staan, kies dan voor een onderhoudsvriendelijke tuintafel.

Door de vele mogelijkheden bij WOOON-Leiderdorp kun jij de juiste keuze maken en kiezen voor de tafel die jij het mooist vindt. Ronde of ovale tuintafels, inklapbare tuintafels, klein of groot. Alles kan!

Kies de juiste tuinstoelen bij de tuintafel
Wil je een complete look in jouw tuin creëren of een bepaalde stijl aanhouden? Dan is het belangrijk om de juiste tuinstoelen aan te schaffen bij je tuintafel. Welke afmetingen, materialen en kleuren passen bij je tuintafel? Laat je inspireren bij onze woonboulevard en ontdek de vele mogelijkheden voor jouw tuinmeubilair. Onze interieurstylisten staan zeven dagen per week voor je klaar om jou te helpen met het maken van de juiste keuze uit het grote aanbod. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste interieur- en tuintrends!

Tuintafels kopen doe je bij WOOON-Leiderdorp
Ben jij op zoek naar een tuintafel in de omgeving van Amsterdam, Den Haag, Leiden en Zoetermeer? Ontdek dan 40.000m2 woonplezier én de nieuwste woontrends bij WOOON-Leiderdorp. Wij zijn gemakkelijk te vinden door afslag 6 te nemen op de A4. Je parkeert bij ons altijd gratis en wij zijn zeven dagen per week geopend. Laat jij je inspireren en adviseren op onze locatie? Tot snel!

Heb je een vraag over onze woonboulevard waarvan je het antwoord niet op onze website vindt, dan kun je natuurlijk gebruikmaken van het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.