Keukenstunter

_LDJ1236.jpg

Een compleet dagje uit op Wooon

Na of tijdens een dagje winkelen even bijkomen van alle woonideeën? Ook voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner ben je bij WOOON aan het juiste adres! Van een snelle hap tot een heerlijke uitgebreide lunch, laat je verrassen door de menukaart van Showpain en Genieten Wereldrestaurant!

Showpain: een écht familiebedrijf

Op het grote terras van Showpain kun je in de zon heerlijk genieten van een vers kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Uniek is hun eigen koffiemelange van 98% arabica mix en 2% robusta. Deze wordt speciaal voor hen gebrand door Smit en Dorlas in Mijdrecht. Ook de thee van Jacob Hoy is van uitstekende kwaliteit en wordt los geserveerd met een speciaal theefilterzakje en een stukje chocolade. Hadden we al verteld dat Showpain een écht familiebedrijf is? Zo zie je verschillende generaties terug in het personeel en merk je duidelijk de passie voor het vak!

_LDJ1216.jpg
Beeld: Showpain

Ontdek de lekkerste broodjes

Bij Showpain kun je genieten van een uitgebreide lunchkaart met een diversiteit aan luxe belegde broodjes, tosti’s, warme gerechten, soepen en maaltijd salades. Zo is er voor ieder wat wils! Kwaliteit en service staan bij hen hoog in het vaandel. Zo worden bijna alle gerechten geserveerd volgens eigen recept. Hun specialiteit? Dat is toch echt de rijk belegde clubsandwich!

_LDJ1211.jpg
Beeld: Showpain

All-you-can-eat bij Genieten Wereldrestaurant

Sluit de dag gezamenlijk af bij WOOON Leiderdorp met een heerlijk diner bij Genieten Wereldrestaurant. Volgens het all-you-can-eat concept kun je onbeperkt genieten van de verschillende smaken en keukens over de hele wereld. Terwijl je wacht maken de chef-koks jouw favoriete gerecht klaar! Door het uitgebreide aanbod is dit concept ideaal om met het gezin, familie of vrienden naartoe te gaan.

_LDJ1344.jpg
Beeld: Genieten Wereldrestaurant

Kom winkelen bij één van de dertig woonwinkels op Woonboulevard Leiderdorp. Voor een complete make-over of wanneer je op zoek bent naar nieuwe woonaccessoires, de keuze is enorm met een veelzijdig aanbod woon-, slaap-, keuken en badkamerwinkels bij WOOON. En vergeet zeker niet even een tussenstop te maken bij Showpain en Genieten Wereldrestaurant! Tip: WOOON Leiderdorp is op Hemelvaartsdag geopend tussen 11.00 - 17.00 uur. Zien we je dan?