Goossens

450b5d8ce4271186233db14a75656819.jpg

Bereid je tuin voor op de lente

De lente is in volle gang en met de zon die af en toe door de wolken heen verschijnt, begint het tuinieren bij velen weer te kriebelen. De tuin is dé plek om in het weekend heerlijk te genieten van het stralende lenteweer, te ontspannen, te spelen of om de barbecue aan te steken. Hoog tijd om de tuin in te duiken en lenteklaar te maken! In deze blog helpen wij je graag op weg om straks te kunnen genieten van jouw droomtuin.

Ga voor comfort

De loungeset is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de tuin. Hiermee creëer je een heerlijke loungeruimte, waar je na een drukke dag volledig tot rust komt. Of je nou een ruime of bescheiden tuin hebt, het is altijd handig om op te meten hoeveel plek jouw loungeset inneemt. Niet alleen om te bepalen hoeveel ruimte de loungeset kan innemen, ook om de juiste indeling te maken. Ga je voor een driezitter of wordt het een hoekbank met bijpassende stoelen? En op welke plek heb je schaduw of juist de zon in je gezicht? Bij Buitenhof Tuinmeubelen heb je de mogelijkheid om zowel de ‘bouwstenen’ van je loungeset als het materiaal en de kleuren geheel naar wens samen te stellen. Zo is er altijd een loungeset die bij jou past. Ga je voor modern, robuust, design of luxueus? Laat je vooral inspireren door hun vakkundige advies!

Schermafbeelding 2022-04-20 om 12.38.19.png
Beeld: Buitenhof Tuinmeubelen

Een kleurenpalet aan bloemen en planten

Wat is er nu mooier dan het hele jaar door genieten van een tuin vol bloeiende vaste planten. Planten trekken veel vlinders en vogels aan en laat je de seizoenen volop beleven. Om dit resultaat te krijgen is het van belang om rekening te houden met de bloeitijd en het aantal zonuren in jouw tuin. Door voor planten te kiezen met verschillende bloeiperiodes creëer je het hele jaar een bloemenzee. Alles is mogelijk, maar begin wel op tijd met zaaien. Voor de meeste bloemen en planten geldt dat het voorjaar de beste tijd is om de zaadjes in de grond te stoppen. Oftewel; nu zaaien, straks genieten!

fit-2.jpeg
Beeld: Pinterest

De kers op de taart

Je tuin is bijna af, de comfortabele loungebank staat klaar, de bloemen en planten beginnen te kleuren, de parasol staat op, maar toch mis je iets! Tuinaccessoires maken dan net het verschil om extra sfeer in jouw tuin aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een buitenkleed dat het gehele jaar kan blijven liggen, buitenlampen die bij een lichte schemering beginnen te branden, bijzettafels gemixt in diverse kleuren, maten en materialen, een sfeervolle vuurtafel en kleurrijke kussens. Ook bij onze woonwinkels, zoals Goossens vind je een ruim aanbod aan accessoires geschikt voor je tuin. Kom langs in de winkel en laat je adviseren.


Beeld: Goossens Wonen en Slapen

Doe inspiratie op bij WOOON

Toe aan het lenteklaar maken van jouw tuin? Bij Wooon Leiderdorp kun je terecht voor diverse lounge- en tuinsets, accessoires, parasols en meer. Ga bijvoorbeeld eens langs bij Buitenhof Tuinmeubelen of onze woonwinkels en laat je inspireren door de nieuwe collectie en acties! Onze stylisten en adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag met je tuin. Zien we je snel?