Homeliving XL

ab1f67d9db136d127297a864db20bc03bc722b31.jpeg

Voor welke stijl tuinmeubelen ga jij?

De zomer is in aantocht! Tijd om de tuin klaar te maken voor lange dagen buiten. Is jouw tuin een gezellige samenhang van verschillende meubels en accessoires of houd je van serene, eenduidige stijl? En ben je al jaren trouw aan je meubels of krijg je ieder jaar veranderdrang? Bij Buitenhof Tuinmeubelen weten ze alles over de laatste trends en vind je een uitgebreide collectie tuinmeubelen, in verschillende tuinstijlen. Laat je inspireren!

Kies je voor een duidelijke stijl in je tuin, dan zorgt dat voor eenheid en een optimaal ontspannen gevoel, tippen de tuinexperts van Buitenhof Tuinmeubelen. Daarnaast geef je je tuin op deze manier een persoonlijk tintje. Ga je voor elegant wit of juist liever voor stijlvol zwart? Ook minimalistisch en design is een mooie tuinstijl waarmee je optimaal geniet van het buitenleven. De experts van Buitenhof hebben de verschillende stijlen voor je op een rijtje gezet. Klik door om meer te weten te komen over de collecties, maar ook om inspiratie op te doen middels moodboards en video’s.

download (6).jpeg

Tuintrend: stijlvol zwart

Stijlvol zwart is een tuinstijl voor echte levensgenieters aldus Buitenhof. De stijl staat voor luxueus ontspannen in eigen tuin. Deze mooie stijl kenmerkt zich door het gebruik van aluminium in de kleur lava. Dankzij deze aluminium frames zijn de tuinmeubelen sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De combinatie met robuust teakhout zorgt voor een luxe en warme uitstraling. Het gebruik van donkergrijze tinten in bijvoorbeeld kussens is typerend voor deze stijl.

download (7).jpeg

Ga voor minimalistisch design in je tuin

De tuinstijl minimalistisch en design is een rustige en neutrale stijl met olijfgroene accenten. Materialen en kleuren die goed passen bij de minimalistische stijl zijn aluminium in de kleur lava, grijs teakhout en olijfgroene kussens. Verder kenmerkt deze stijl zich vooral door het gebruik van neutrale tinten, zoals taupe en grijs. Olijfgroene accenten of gebruik van touw geven het geheel een speelse en natuurlijke twist. Geniet optimaal van de ruimte, de natuur en de rust met de tuinstijl minimalistisch en design!

download.png

Of liever elegant wit in de tuin?

De basis voor de elegant wit tuinstijl is uiteraard wit, in een aluminium frame voor je tuinset. Dit creëert een chique en verfijnde uitstraling, en is ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Witte aluminium frames worden afgemaakt met lichte en donkerdere grijze kussens of bladen. Hierbij kun je denken aan zowel dikke als dunne bladen van keramiek in betonlook. In een tuin met de tuinstijl elegant wit drink je ’s avonds heerlijk een glas bubbels met vrienden of familie.

Alles voor je tuin bij WOOON

Ben je op zoek naar tuinmeubelen of leuke tuinaccessoires? Kom langs op WOOON! Bij Buitenhof Tuinmeubelen vind je een uitgebreid aanbod meubelen en tuinaccessoires, maar ook bij onze woonwinkels slaag je voor mooie decoratie.

Beelden: Buitenhof Tuinmeubelen