Houweling Interieur

Ontdek de eigenzinnige meubelcollectie van Houweling Interieur

Eigenzinnig, Eigenwijs en met een Eigen Stijl

Kom langs en dompel jezelf onder in de eigenzinnige en stijlvolle meubelcollectie van Houweling Interieur. Al 45 jaar staat dit mooie familiebedrijf bekend om de eigenwijze kwaliteitsmeubelen in allerlei woonstijlen. Van Modern Design tot Stoer Landelijk of Scandinavisch Wonen. En van Hotel Chique tot Stijlvol Klassiek. Is jouw smaak niet in één stijl te vangen? Geen probleem. De fijne woonadviseurs helpen jou de juiste keuzes maken, wat je stijl ook is. 

Houweling Interieur heeft bovendien iets bijzonders: boomstamtafels. In allerlei vormen, soorten en maten. Boek een atelierafspraak via de website en kies zelf jouw unieke tafelblad uit de constante voorraad van zo’n 100 tot 150 varianten. Ook in de winkel vind je een paar sensationele exemplaren.

Persoonlijk interieuradvies

Een interieur ontwerpen waarin alles tot in de details klopt, het is een vak apart. Het vak van de gedreven woonadviseurs van Houweling Interieur. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek brengen zij samen met jou je droominterieur tot leven. Kijk op de website van Houweling Interieur voor meer informatie of voor het maken van je afspraak. Uiteraard kan jij er ook gewoon zonder afspraak naar binnenlopen. Hoe drink jij je koffie?

 

Acties

Bekijk het actuele aanbod aan acties op houwelinginterieur.nl

Onze folders

Blog

Bekijk onze website

Bezoek Houweling Interieur op WOOON Leiderdorp

Bezoekadres

Meubelplein 1A
2353 EX Leiderdorp

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

 

Heeft u nog een vraag aan ons voor uw bezoek?
Stel hem hier.