Kom WOOON shoppen tijdens de oktober woonmaand

Oktober is weer begonnen! De maand waarin het traditioneel woonmaand is. Ook bij WOOON vind je deze maand volop inspiratie over de nieuwste woontrends en goede acties. Lees meer over woontober!

Nu de dagen korter worden en we meer binnen zijn, is het fijn om je huis warm in te richten. Tijd om je interieur te voorzien van nieuwe accessoires, kleuren en meubels. Zo ben je optimaal voorbereid op de winter die eraan komt. Bij WOOON Leiderdorp hebben we daarom oktober omgetoverd tot Woontober WOOONmaand!

Laat je inspireren door onze woonblogs, Facebook en Instagram pagina en houd de acties in de gaten! Bij de dertig woonwinkels op WOOON Leiderdorp slaag je vervolgens gegarandeerd! Je vindt er de nieuwste trends, up-to-date collecties en de gespecialiseerde adviseurs helpen je met al je woonvragen. Kom langs in oktober en profiteer!


BLOG: de interieurtrend van najaar/winter 2020-2021

Eén van de grootste interieurtrends voor het najaar en de winter van 2020/2021 zijn natuurlijke kleuren en materialen. Ondanks het gure buitenweer blijft de natuur een fijne plek om te zijn en heeft deze een rustgevende werking. In deze blog lees je hoe je natuurlijke materialen op verschillende manieren in je interieur opneemt voor een warme herfstsfeer.

BLOG: Maak je badkamer klaar voor de herfst

De herfst is een ideale periode om je inrichting een make-over te geven. Warme, donkere herfstkleuren en zachte materialen in huis maken van je huis een gezellig, comfortabel thuis. Niet alleen de woon- en slaapkamer kun je aanpakken, ook de badkamer verdient een kritische blik. Maak van je badkamer de perfecte plek om te ontspannen met deze tips!

Daarom Woonboulevard Leiderdorp

  • Direct aan de A4 afslag 6
  • 30 woonwinkels onder 1 dak!
  • 7 dagen per week geopend!
  • Altijd gratis parkeren!
  • 40.000 m2 woonplezier
  • De nieuwste woontrends