Bedden kopen bij WOOON-Leiderdorp

Bedden

Bij het inrichten van de slaapkamer is het bed natuurlijk een belangrijk meubelstuk. Het is van belang dat een bed veel comfort biedt, zodat je een goede nachtrust hebt. Bij WOOON-Leiderdorp vind je een bed die bij je past en die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Bedden met opbergruimte, bedden met lades, kingsize bedden en meer!
Allereerst is een bed natuurlijk bedoeld oor de best mogelijke nachtrust. Je wilt dat een bed comfort biedt, past in jouw slaapkamer en aansluit bij jouw favoriete woonstijl. Iedere slaapkamer is weer anders, net als voor iedereen het perfecte bed weer anders is. In een grote slaapkamer is er plek voor een kingsize bed, maar in een kleine slaapkamer is het ook handig als het bed meer kan bieden. Voor de kleine slaapkamers zijn bedden met opbergruimte, zoals bedden met lades, ideaal. Ze zijn ruimte besparend en multifunctioneel.

Veel beddenwinkels op één locatie
Bij WOOON-Leiderdorp vind je meer dan 30 woonwinkels op één locatie. Onder onze woonwinkels zijn ook beddenwinkels aanwezig. Deze beddenwinkels bieden jou een ruim assortiment bedden in alle soorten, maten en stijlen. Zo is er altijd een bed te vinden dat past bij jouw wensen en jouw slaapkamer. Het fijne is dat je bij onze beddenwinkels veel keuze hebt en dat je de bedden zelf kunt ervaren. Ook zijn er experts aanwezig die jou graag voorzien van persoonlijk advies. Zeker bij de aanschaf van een meubelstuk waar je de hele nacht op ligt, is het fijn als er iemand met je meekijkt en helpt bij het maken van de juiste beslissing.

Op zoek naar bedden van 180 x 200 of een andere afmeting? Je vindt het bij WOOON-Leiderdorp!
Of je nou op zoek bent naar bedden van 180 x 200, 200 x 200, 180 x 210 of een andere afmeting bij WOOON-Leiderdorp kun je voor alle soorten bedden terecht. Ook bieden onze beddenwinkels onder andere boxprings, matrassen en bedkasten. Zo kun je de hele slaapkamer inrichten na een bezoek aan onze woonboulevard. Ontdek alle voordelen van WOOON-Leiderdorp en geniet naast de vele beddenspecialisten ook van horecagelegenheid tijdens het winkelen.

Beddenspecialist in Amsterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden en omstreken
Bij WOOON-Leiderdorp vind je de beddenspecialisten van de omgeving Amsterdam, Dan Haag, Zoetermeer en Leiden op één plek. We zitten op een zeer goed bereikbare locatie aan de A4 (afslag 6). Je kunt bij ons altijd gratis parkeren en we zijn zeven dagen per week geopend.

Heb je een vraag over onze woonboulevard waarvan je het antwoord niet op onze website vindt, dan kun je natuurlijk gebruikmaken van het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.