Een boxspring kopen bij WOOON-Leiderdorp

Boxsprings

Boxsprings zijn erg populaire slaapsystemen. Een boxspring is opgebouwd uit drie verschillende lagen: de box, een matras en een topper. Deze drie lagen kun je zelf samenstellen, zodat de boxspring helemaal voldoet aan jouw wensen. Laat je bij WOOON-Leiderdorp adviseren en ontdek de vele mogelijkheden!

Een boxspring kopen doe je bij WOOON-Leiderdorp
De ideale boxspring is voor iedereen anders. Zowel lichamelijke wensen als functionele wensen met betrekking tot een boxspring zijn voor iedereen persoonlijk. Het mooie van een boxspring is dat je deze zelf kunt samenstellen. Zo kun je de boxspring dus helemaal naar wens maken. Kies jouw favoriete box, matras en topper. Het maken van deze keuzes kan best lastig zijn. Wij begrijpen dat het daarom fijn is om deskundig en goed advies te krijgen. Bij WOOON-Leiderdorp zijn specialisten aanwezig die jou graag helpen bij het samenstellen van jouw ideale boxspring en die je voorzien van advies op maat.

Voor een eenpersoons boxsping, een boxspring twijfelaar en andere afmetingen
Ben jij op zoek naar een eenpersoons boxsping, tweepersoons boxsprings en boxspring twijfelaar? Bij onze woonboulevard in Leiderdorp kun je voor elke afmeting boxsping terecht. Of het nou gaat om een boxsping van 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 of zelfs nog groter, onze beddenwinkels hebben het allemaal!

Boxspring met opbergruimte, een luxe boxspring met tv lift en meer!
Sommige boxsprings zijn meer dan alleen een bed. Ga voor een luxe boxspring met bijvoorbeeld een tv lift, een boxspring met opbergruimte of een elektrisch verstelbare boxspring. Aan iedere wens is gedacht! Daarnaast gaan wij altijd mee met de nieuwste woontrends en ontwikkelingen. Zo weet je dat je bij WOOON-Leiderdorp altijd kiest uit een aanbod van meubels die inspelen op de modernste technologieën en gemaakt zijn op basis van de nieuwste kennis.

Boxsprings van Swisse Sense, Hästens boxsprings en meer mooie merken!
Tussen de vele woonwinkels bij WOOON-Leiderdorp zijn ook beddenspecialisten aanwezig. Je vindt boxsprings van Swisse Sense, Tempur, Auping, Beter Bed, Morgana, Totaalbed, Hästens boxsprings en boxsprings van nog veel meer mooie merken. Handig is dat deze merken zich allemaal op één locatie bevinden. Zo kun je alle boxsprings testen en ervaren om uiteindelijk een weloverwogen keus maken.

Een boxspring kopen in Amsterdam, Den Haag, Zoetermeer of Leiden
De woonboulevard in Leiderdorp is gelegen in de omgeving Amsterdam, Dan Haag, Zoetermeer en Leiden. WOOON-Leiderdorp zit op een zeer goed bereikbare locatie aan de A4 (afslag 6). Je kunt bij ons altijd gratis parkeren en we zijn zeven dagen per week geopend. Naast 40.000 m2 woonplezier geniet je ook van horecagelegenheid. We hebben alles in huis voor een gezellige winkelervaring.

Heb je een vraag over onze woonboulevard waarvan je het antwoord niet op onze website vindt, dan kun je natuurlijk gebruikmaken van het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.