Een matras kopen bij WOOON-Leiderdorp

Matrassen

Een matras is veel bepalend als het gaat om een goede nachtrust. Het is daarom belangrijk dat een matras voldoet aan jouw lichamelijke wensen. Laat je goed adviseren en ontdek wat een goed matras voor jou kan betekenen. Kom langs bij WOOON-Leiderdorp!

De beste matrassen test is het zelf ervaren!
Het kopen van een nieuw matras kan best lastig zijn. Je wilt een goede keus maken en het matras moet voldoen aan al jouw wensen. Natuurlijk is het belangrijk dat het matras jou optimaal comfort biedt. Ook is het van belang dat je bij het kopen van een matras rekening houdt met eventuele rugklachten of gewenste extra ondersteuning. Bij de beddenspecialisten aan de woonboulevard in Leiderdorp staan experts voor jou klaar die je graag voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Ook is er de mogelijkheid om matrassen zelf te testen en te ervaren. Wel zo prettig. Zo kun je uiteindelijk een weloverwogen keus maken voor het beste matras.

Matrassen vergelijken doe je bij WOOON-Leiderdorp
Matrassen zijn er in veel soorten en maten. Ga jij voor een pocketveer matras, een polyether matras, een matras van koudschuim of een matras van traagschuim, een gel matras of een latex matras? De keuze is enorm! Kom alle soorten (merk-) matrassen vergelijken bij WOOON-Leiderdorp. Bij ons vind je meer dan 30 woonwinkels op één locatie, waaronder ook veel beddenspecialisten. Zo kun jij bij ons veel matrassen vergelijken.

Goede matrassen voor boxsprings en meer
Je vindt bij onze woonboulevard de beste matrassen merken en voor verschillende soorten bedden. Zo vind je bijvoorbeeld matrassen voor boxspings, maar ook matrassen voor een peuterbed. Je kun voor elke formaat matras bij ons terecht. Of je nou op zoek bent naar matrassen van 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 of zelf groter: WOOON-Leiderdorp biedt het allemaal! Daarnaast gaan wij altijd mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Daarom is het aanbod bij ons altijd afgestemd op de laatste technieken en nieuwste kennis.

Matrassen in Amsterdam, Leiden, Zoetermeer, Den Haag en omgeving
Op zoek naar matrassen in Amsterdam, Leiden, Zoetermeer, Den Haag of omgeving? Kom naar WOOON-Leiderdorp! Deze woonboulevard zit op een perfecte locatie aan de A4 (afslag 6). Je kunt bij ons altijd gratis parkeren en we zijn zeven dagen per week voor je geopend. Naast de vele woonwinkels, vindt je bij ons ook horecagelegenheid. Ontdek de gemakken van onze gezellige woonboulevard en geniet van 40.000m2 woonplezier!

Heb je een vraag over onze woonboulevard waarvan je het antwoord niet op onze website vindt, dan kun je natuurlijk gebruikmaken van het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.