Slaapbanken kopen bij WOOON-Leiderdorp

Slaapbanken

Een slaapbank is een slimme oplossing voor in een ruimte waar zowel een bed als een bank gewenst is, maar waar geen plek is voor beide. Een slaapbank is een multifunctioneel meubelstuk die als bed en als bank gebruikt kan worden.

Op zoek naar een slaapbank van 140 breed of 160 breed? Je vind het allemaal bij WOOON-Leiderdorp!
Bij het inrichten van een kleine ruimte, zoals een studentenkamer, een vakantiehuis of een logeerkamer is het vaak een kwestie van passen en meten. Je wilt er een leuke kamer van maken, maar je moet het doen met de ruimte die je hebt. Een slaapbank biedt een slimme oplossing voor als je een bed én een bank wilt, maar er geen ruimte is voor beide. Een slaapbank is een bank, die ook gebruikt kan worden als bed door deze bijvoorbeeld uit te schuiven. Afhankelijk van de grote van de kamer ben je op zoek naar een slaapbank met de juiste afmeting. Bij WOOON-Leiderdorp vind je meer dan 30 woonwinkels op één locatie. Zo bieden wij een ruim assortiment met banken, bedden en slaapbaken. Of je nou op zoek bent naar een eenpersoons slaapbank of een tweepersoons slaapbank van 140 breed of 160 breed, bij onze woonboulevard in Leidendorp ben je altijd aan het juiste adres.

Een slaapbank met opbergruimte, een slaapbank hoekbank en meer!
De ruimte waar een slaapbank komt te staan is vaak niet erg groot. Het is daarom handig als de slaapbank extra functioneel is en ook opbergruimte biedt, zeker als er in de kamer niet veel ruimte is voor kasten. Ga naar onze woonboulevard voor slaapbanken in alle soorten, vormen, maten en kleuren. Ontdek ons grote aanbod en vind jouw slaapbank met opbergruimte, slaapbank in het model van een hoekbank en meer!

Een slaapbank kopen op dé woonboulevard in Leidendorp
Een slaapbank kopen doe je natuurlijk bij dé woonboulevard in Leidendorp. Bij onze woonwinkels vind je niet alleen veel slaapbanken, maar doe je ook nieuwe interieurideeën op. De showrooms bieden jou veel wooninspiratie. Daarnaast lopen er bij ons veel interieurspecialisten rond die jou graag voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Zo weet jij na een bezoek aan WOOON-Leiderdorp helemaal raad met jouw interieur.

Slaapbank kopen in Amsterdam, Leiden, Zoetermeer en Den Haag
WOOON-Leiderdorp is gevestigd op een zeer goed bereikbare locatie in de buurt van Amsterdam, Leiden, Zoetermeer en Den Haag. We zitten aan de A4, afslag 6. Je kunt bij ons altijd gratis parkeren. Naast de meer dan 30 woonwinkels, geniet je bij ons ook van fijne horecagelegenheden. Zo kun je ervaar je bij ons veel winkelplezier. We zijn zeven dagen per week voor je geopend. Graag tot ziens bij WOOON-Leiderdorp.

Heb je een vraag over onze woonboulevard waarvan je het antwoord niet op onze website vindt, dan kun je natuurlijk gebruikmaken van het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.