Buitenhof Tuinmeubelen woonboulevard Leiderdorp, regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Iedere zondag geopend

Buitenhof Tuinmeubelen is nu ook gevestigd op Woonboulevard Wooon in Leiderdorp en telt op dit moment 19 vestigingen in Nederland en België. In de grote showroom is alles voor het ultieme buitenleven aanwezig, van lounge- tot diningsets, uitnodigende tafels, comfortabele stoelen en relaxte ligbedden. Maar ook voor tuinaccessoires, parasols en buitenkeukens bent u hier aan het juiste adres. Het enthousiaste en deskundige verkoopteam staat in Leiderdorp klaar om u onder het genot van een kopje koffie onze enorme collectie te tonen.

De unieke formule die Buitenhof Tuinmeubelen met zich meebrengt heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Gestart met een paar winkels in het Brabantse land is het familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot een keten van 19 tuinmeubelwinkels. Omdat het complete proces van trendspotting, ontwerp, productie, winkel, transport en service in eigen beheer is, betekent dat unieke tuinmeubelen tegen een scherpe prijs.

De trendspotters en ontwerpers reizen over de hele wereld, bezoeken de toonaangevende beurzen en houden de laatste ontwikkelingen op het gebied van design, materialen, vormen en kleuren in de gaten. Hierdoor is het mogelijk om elk jaar weer een unieke collectie samen te stellen die u alleen bij Buitenhof Tuinmeubelen vindt.

Buitenhof Tuinmeubelen, vijfentwintig jaar geleden opgericht in Breda, is een écht familiebedrijf. Onder enthousiaste leiding van de broers René en Jack Antonissen zijn zo'n tachtig medewerkers werkzaam. Met inmiddels 19 filialen, waarvan 7 in België, en een uitgebreide webwinkel is Buitenhof Tuinmeubelen een belangrijke speler op de markt.

Door voortdurend bezig te zijn met het signaleren van trends, en deze te vertalen naar de eigen collecties, is het assortiment van Buitenhof Tuinmeubelen altijd vernieuwend. Een groot deel van de collectie is geproduceerd onder eigen label:”Buitenhof” . Alle tuinmeubelen geproduceerd onder het Buitenhof-label zijn ontworpen in de eigen ontwerpstudio. Voor de Buitenhof Tuinmeubelen-klant is exclusiviteit gegarandeerd! Het logistiek en servicecentrum is gevestigd op bedrijventerrein De Borchwerf in Roosendaal. Met een magazijn van ruim 30.000 vierkante meter kunnen klanten binnen enkele dagen genieten van een aangekochte tuinset.

Wij verwelkomen u graag in de winkel om alle mogelijkheden aan u te laten zien. Op de website www.buitenhof-tuinmeubelen.nl vindt u de actuele aanbiedingen.