Citee Keukens: binnenkort op WOOON-Leiderdorp

Citee Keukens....it's a lifestyle

Citee…is anders

Aan een designkeuken hangt vaak een flink prijskaartje.

Bij Citee niet. Wij bieden kwaliteitskeukens uit het hoge prijssegment aan voor de prijs van een middenklasser.Kortom, een betaalbare designkeuken inclusief 10 jaar garantie. Hoe dat kan? Wij leveren alle materialen, werkbladen en apparatuur rechtstreeks van onze eigen fabrieken.

Geen ingewikkelde prijsconstructies, maar een overzichtelijk totaalplaatje met de afgesproken prijs. Citee heeft jarenlange ervaring en werkt met gemotiveerde, kundige, creatieve en bevlogen keukendesigners en installateurs. Laat je inspireren in onze showroom in Westpoort Amsterdam. Kijk rond, neem de tijd en stel al je vragen aan onze ervaren medewerkers

Citee…de werkvloer

In 15 jaar heeft Citee veel kennis en ervaring opgedaan. Elke uitdaging gaan wij aan. De eigen fabrieken zorgen ervoor dat we elke wens of verandering probleemloos en zonder extra kosten kunnen uitvoeren. De kosten drukken we door slim management, een zeer eigentijds machinepark en gemotiveerde en flexibele materiaalbewerkers. Maar ook door onze materialen zelf in te kopen of te laten fabriceren en de keukens op maat te maken en te spuiten. De kwaliteit staat altijd voorop, daarom investeren we in kwalitatieve merken als Smeg. Zo realiseren we hoogwaardige en volwaardige keukens voor elk gewenst budget. Klinkt goed toch? Daag ons maar uit.